Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Index Grup, Lenovo İş Ortakları Buluşması’nda üç ödülün sahibi oldu

Türkiye'nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu olan Index Grup şirketlerinden Index AŞ ve Netex AŞ, Lenovo'nun İş Ortakları Buluşması'nda üç ödül kazandı.

Index Grup, Lenovo İş Ortakları Buluşması’nda üç ödülün sahibi oldu

Türkiye bilişim sektöründe “geleceğin teknoloji dağıtım grubu” vizyonuyla hareket eden Index Grup şirketlerinden Index ve Netex, Lenovo’nun düzenlediği İş Ortakları Buluşması’nda toplam üç ödülü almaya hak kazandı. Index AŞ Yılın En Yüksek Kurumsal Segmentte Ciro Yapan Distribütörü ve Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü ödülünü, Netex AŞ de ISG – Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü ödülünün sahibi oldu. Index AŞ, bu ödülle Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü ödülünün üst üste yedinci kez kazanmış oldu.

Portföyündeki 200’ü aşkın teknoloji markasının dağıtımını üstlenen ve ülke genelindeki 8000’i aşkın iş ortağı ile Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu olan Index Grup şirketlerinden Index AŞ ve Netex AŞ, Lenovo’nun İş Ortakları Buluşması’nda üç ödül kazandı.

Index AŞ Yılın En Yüksek Kurumsal Segmentte Ciro Yapan Distribütörü ve Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü olmak üzere iki tane ödül alırken Netex AŞ de ISG – Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü ödülünün sahibi oldu.

Index AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Bilecik, ödüllerle ilgili şunları söyledi: “Lenovo tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de alanında çok güçlü bir marka. Index Grup olarak birlikte elde ettiğimiz her başarı bize fazlasıyla mutluluk veriyor. İki şirketimizle üç ödül kazanmaya ek olarak Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü ödülünün üst üste yedinci kez sahibi olmak, yapılan çalışmaların ne kadar doğru ve verimli olduğunu gözler önüne seriyor. Önümüzdeki dönemlerde de bu başarılarımızı daha da yukarıya taşıyacak adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.