Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

İnfo Yatırım yeni irtibat bürosunu Van’da açtı

1994 yılından bu yana sermaye piyasaları alanında bireysel ve kurumsal yatırımcılara hizmet veren İnfo Yatırım, 24’üncü irtibat bürosunu Van’da açtı.

İnfo Yatırım yeni irtibat bürosunu Van’da açtı

Türkiye’nin en yenilikçi aracı kurumlarından İnfo Yatırım, Türkiye’nin dört bir yanında irtibat büroları açarak yatırımcılara ulaşmaya devam ediyor. 1994 yılından bu yana sermaye piyasaları alanında bireysel ve kurumsal yatırımcılara hizmet veren İnfo Yatırım, 24’üncü irtibat bürosunu Van’da açtı.

Bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım – satım aracılığının yanı sıra yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunan İnfo Yatırım, Türkiye çapında hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bölgesel ihtiyaçlar doğrultusunda bu yıl da yeni irtibat büroları açmaya devam eden şirket, yeni bürosunu Van’da hizmete soktu.

İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül,

“Güçlü öz sermayesini, piyasalardaki tecrübe ve uzman kadrosunu teknolojik altyapısı ile birleştiren İnfo Yatırım, birikimini bireysel ve kurumsal yatırımcılarla paylaşma devam ediyor. 2019’dan bu yana Van ile birlikte sayısı 24’e ulaşan ofislerimizle yurt çapında yatırımcılarla temas noktalarımızı artırmayı hedefliyoruz” değerlendirmesini yaptı.

 

İnfo Yatırım Hakkında;

1994 yılından bu yana sermaye piyasaları alanında faaliyet gösteren İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş., bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım – satım aracılığının yanı sıra yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri de sunuyor. Türkiye’nin pazar payı yönünden en büyük 10 aracı kurumu arasında yer alan ve banka dışı en büyük aracı kurumlardan biri olan İnfo Yatırım, Borsa İstanbul’da İNFO koduyla işlem görüyor ve 24 irtibat ofisiyle yurt çapında faaliyet gösteriyor. İnfo Yatırım, 2021 yılında Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Altın Boğa Ödülleri’nde Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) Pazar Payı Artış Lideri ödülünü kazanmıştı. 

 

İnfo Yatırım Van İrtibat Bürosu:

Hafıziye Mahallesi Kazım Karabekir Bulvarı No:120 Gold Van İş Merkezi A Blok Kat: 1 No:6

İpekyolu / Van

Telefon: 0 432 502 0661

www.infoyatirim.com

4444636