Sosyal Medya

Genel

İnfo Yatırım’dan hesap açanlara Co-Pilot olarak gerçek yarış deneyimi

Yatırım hizmetlerindeki hızını, deneyimli yarış pilotu Yaman Yılmaz’ın sponsoru olarak Türkiye Ralli Şampiyonası’na taşıyan İnfo Yatırım, yarış heyecanını şimdi müşterilerine yaşatacak.

İnfo Yatırım’dan hesap açanlara Co-Pilot olarak gerçek yarış deneyimi

Yatırım hizmetlerindeki hızını, deneyimli yarış pilotu Yaman Yılmaz’ın sponsoru olarak Türkiye Ralli Şampiyonası’na taşıyan İnfo Yatırım, yarış heyecanını şimdi müşterilerine yaşatacak. İnfo Yatırım, 30 Haziran’a kadar hesap açan yeni müşterilerine Yaman Yılmaz’ın Co-Pilotu olarak yarış deneyimi sunacak. 

Türkiye’nin banka dışı en büyük aracı kurumlardan biri olan İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş., hızlı ve kaliteli hizmet sunma yolundaki misyonunu Türk ralli sporuna yaptığı destekle taçlandırıyor. İnfo Yatırım, 2021 Shell Helix Türkiye Ralli Şampiyonası kapsamında yarışan otomobil gazetecisi ve tecrübeli yarış pilotu Yaman Yılmaz’ın sponsorluğunu üstlendi. Yılmaz, şampiyonada organize edilen yarışlara yerli Fiat Egea ile katılıyor.

Yaman Yılmaz, “sponsorların ana akım spor dallarına bile temkinli yaklaştığı bir dönemde İnfo Yatırım, kararlı bir adımla bana ve ralli sporuna desteğini açıkladı. Oldukça kıymetli ve örnek bir yaklaşım sergilediler” sözleriyle teşekkürlerini sunarken; İnfo Yatırım, Yılmaz’ın yarış tutkusunu müşterilerine de yaşatmak üzere harekete geçti.

Yaman Yılmaz, yeni hesap açan İnfo Yatırım müşterilerine kendi ralli aracında ve gerçek bir yarış pistinde Co-Pilot olma heyecanı sunacak. 1 – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında https://hesapac.infoyatirim.com adresinden başvurarak, İnfo Yatırım’da hesap açan herkese 1 çekiliş hakkı verilecek. Çekiliş sonrasında 20 kişi belirlenerek, İzmit Körfez Pisti’nde bu heyecanı deneyimleme şansına kavuşacak. İnfo Yatırım, yarış pisti keyfinin yanı sıra yeni hesap açan 25 şanslı kişiye de 1.000 TL tutarında N11 Hediye Çeki armağan edecek. Ayrıca eski ve yeni tüm yatırımcılara İnfoTrade Pro mobil uygulaması üzerinden yaptıkları 50 bin TL’lik hisse senedi veya VİOP işlem hacmine de bu kapsamda 1 çekiliş hakkı verilecek.

Hız, teknoloji, deneyim ve iyi ekip çalışması, hem yarış için hem de yatırım için önemli

Ralli sporunun hız, teknoloji, doğru bilgi, özenli yaklaşım ve iyi bir ekip çalışması gerektirdiğini söyleyen İnfo Yatırım CEO’su Ender Şahin, “Biz de İnfo Yatırım’da iş yapış biçimimizi bu ilkeler üzerinde oluşturduk. Sermaye piyasalarına yönelen yatırımcıların doğru danışmanlık ve yönlendirme ile yatırım yapmalarını sağlıyoruz. Bunun için de en iyi ve en yeni teknolojiyi kullanıyor ve deneyimli ekibimizle oluşturduğumuz güçlü bilgi birikimimizi en hızlı şekilde müşterilerimize ulaştırıyoruz. Bu nedenle ralli sporuna sponsor olmanın uyumlu bir beraberlik oluşturduğunu düşünüyoruz. Yaman Yılmaz’ın deneyimi sayesinde, bu uyumlu beraberliğin heyecanını fiziksel olarak müşterilerimize sunabilmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.