Sosyal Medya

Eğitim

İnfo Yatırım’ın ücretsiz Yatırımcı Okulu Projesi’ne büyük ilgi

İnfo Yatırım’ın farklı kanallardan verdiği ücretsiz eğitimler finansal okuryazarlığın ötesinde yatırım okuryazarlığı için ekosisteme katkıda bulunmaya devam ediyor. Ücretsiz eğitimlere katılmak için İnfo Yatırım’ın internet sitesinden ve sosyal medya kanallarından anons ettiği formları doldurmak yeterli.

İnfo Yatırım’ın ücretsiz Yatırımcı Okulu Projesi’ne büyük ilgi

 

Sermaye piyasalarında 30 yıldır faaliyet gösteren köklü aracı kurum İnfo Yatırım, yatırımcıların daha bilinçli ve donanımlı olması adına sorumluluk üstlenerek verdiği eğitimler ülke çapında büyük ilgi görüyor. İnfo Yatırım’ın farklı kanallardan verdiği ücretsiz eğitimler finansal okuryazarlığın ötesinde yatırım okuryazarlığı için ekosisteme katkıda bulunmaya devam ediyor. Ücretsiz eğitimlere katılmak için İnfo Yatırım’ın internet sitesinden ve sosyal medya kanallarından anons ettiği formları doldurmak yeterli.

 

10 binden fazla yatırımcıya ulaşıldı

 

30 yıllık deneyimi ve öncü olma misyonuyla faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, sermaye piyasalarına nitelikli, bilgili, bilinçli yatırımcılar kazandırmak, finansal okuryazarlığı arttırmak adına sektöre değer katmaya devam ediyor. İnfo Yatırım, bu amaçla geliştirdiği Yatırımcı Okulu Projesiyle binlerce yatırımcıyı, piyasa uzmanları, ekonomistler ve profesyonel yöneticileri gerek yüz yüze gerekse dijital kanallardan bir araya getirerek ücretsiz eğitimler veriyor. İnfo Yatırım bu ücretsiz eğitimlerle sermaye piyasası araçları, temel ve teknik analizler, başarılı portföy oluşturma teknikleri, VİOP, kaldıraçlı ürünler gibi teknik konuların yanı sıra verilere dayalı içgörüler ve tüm sermaye piyasası faaliyetlerini etkileyen makroekonomik trendler konusunda da yatırımcılara değerli bilgiler sunuyor. 22 Ekim 2022 tarihinde başladığı bugüne kadar gerçekleşen 14 eğitimde 10 binden fazla yatırımcıya ulaşan İnfo Yatırım yatırımcıların gösterdiği ilgi nedeniyle projeyi genişleterek sürdürüyor.

 

Son olarak ünlü iktisatçı Dr. Mahfi Eğilmez ile düzenlenen online eğitimi ile yoğun ilgi gören ve Türkiye’nin dört bir tarafındaki yatırımcıları bir araya getiren İnfo Yatırım’ın önümüzdeki dönemde de piyasa uzmanlarıyla düzenlediği Yatırımcı Okulu’nda ücretsiz eğitim vermeye devam edecek.

“Yatırımcılarımızı dijital teknolojiler ve eğitimlerle desteklemeyi sürdüreceğiz”

 

Yatırımcı Okulu ile ilgili İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül şunları söyledi:

“İnfo Yatırım olarak ücretsiz eğitimlerimizle yatırımcılarımızla kurduğumuz yakın ilişkiler sayesinde 2023 yılında yatırımcı sayımızı 140 binin üzerine çıkardık. Yatırımcılarımız için hisse senetleri, sabit getirili kıymetler, kaldıraçlı ürünler ve riski önlemeye yönelik korunma amaçlı işlemler ile ilgili temel ve teknik eğitimlerimizle finansal okur yazarlığa katkı sağlamak için düzenli olarak ücretsiz eğitimler vermeye devam ediyoruz. Eğitimlerimizin ülke çapında ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Yatırımcılarımızı daha bilinçli ve donanımlı hale getirmek üzere kurduğumuz Yatırım Okulu projemizle, yatırım ekosisteminin gelişmesi sermayenin tabana yayılması, ülke ekonomisinin güçlenmesi için çalışmaya devam edeceğiz.”