Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

İnform Elektronik, Yeni Nesil UPS serileri lansman etkinliğinde iş ortaklarıyla buluştu

Kesintisiz Güç Kaynağı alanında 40 yılı aşkın tecrübeye sahip, sektör lideri olan İnform Elektronik, Yeni Nesil UPS serileri Solutio, Estia ve Estia Hybrid ürünlerinin lansman etkinliğinde yüzü aşkın değerli iş ortaklarıyla buluştu. 

İnform Elektronik, Yeni Nesil UPS serileri lansman etkinliğinde iş ortaklarıyla buluştu

Kesintisiz Güç Kaynağı alanında 40 yılı aşkın tecrübeye sahip, sektör lideri olan İnform Elektronik, Yeni Nesil UPS serileri Solutio, Estia ve Estia Hybrid ürünlerinin lansman etkinliğinde yüzü aşkın değerli iş ortaklarıyla buluştu. 

İnform Elektronik, Yeni Nesil UPS serileri olan Solutio, Estia ve Estia Hybrid lansman etkinliğini İnform Elektronik Pelitli ve Legrand Elektrik Gebze fabrikalarında, yüzü aşkın iş ortağının katılımı ile gerçekleştirdi.

Legrand Grup Türkiye Ülke Müdürü Sn. Levent Ilgın’ın açılış konuşması ile başlayan sunumlarda Pazarlama ve Ar-Ge bölümleri yeni ürünleri sektör temsilcilerine detaylı bir şekilde anlattı.

Sn. Ilgın, yerli dizayn ve yerli üretim olan serilerin, Legrand Grup “Sürdürülebilirlik” ve “Yaşamları İyileştirmek” hedefleri doğrultusunda tasarlandıkları konusuna özellikle dikkat çekti. Bunun yanısıra, yeni serilerin Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ile uyumlu Kurumsal Sosyal Sorumluluk hedefleri ışığında, çevre ile kullanıcı dostu ve pazar ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen Yeni Nesil UPS serileri İnform Elektronik’in öncü ve inovatif bakış açısını taşıdığının altını çizdi.

Güç ve verimliliğin ismi Solutio

Yüksek güvenliği, sağlam yapısı ve yüksek çıkış güç faktörü ile daha fazla güç sağlayan, kusursuz ve estetik tasarıma sahip Solutio UPS, kritik yükler için güvenilir, temiz ve kesintisiz enerji sağlıyor. Minimum alanda maksimum güç yoğunluğu ve maliyet tasarrufu sağlayan Solutio, kullanım sürekliliği, rakipsiz işletim verimliliği, minimize edilmiş kurulum alanı ihtiyacı, en aza indirgenmiş elektrik altyapı maliyetleri (kablo, trafo, jeneratör), düşük soğutma giderleri sayesinde optimize edilmiş toplam sahip olma maliyeti ile hızlı yatırım getirisi sağlıyor.

Estia ile sürdürülebilir dünyaya katkı…

3 Faz giriş – 3 Faz çıkıştan oluşan Estia UPS, geniş haberleşme seçeneğini frekans ve gerilim aralığıyla buluşturmanın ötesinde güçlü ve kompakt tasarımıyla beğeni topluyor. Yüksek güç faktörü ve akıllı akü yönetimi ile optimum seviyede kullanılan akülerini 3-kademeli şarj tasarımıyla da birleştiren Estia, sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlıyor. İşlevsel genişletilmiş kontrol özelliğiyle tasarlanmış LCD paneliyle kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlayan Estia, tüm işletmeler için birinci sınıf güvenlik sunuyor.

Sınırsız enerjinin adı: Estia Hybrid UPS

Estia Hybrid UPS, on-grid inverter çalışma modu ile yüklerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi güneşten sağlıyor, güneş enerjisinin yetmediği noktada ise şebekeden karşılıyor. Yükün düşük olması durumunda solar panellerden üretilen enerji şebekeye aktarılıyor. Şebekenin kesilmesi veya arızalanması durumunda da ihtiyaç duyulan enerji Estia Hybrid’in içindeki akü grubundan sağlanıyor. Estia Hybrid, yeni nesil teknolojisi sayesinde işletmelerin karbon ayak izini küçültüyor ve böylece çevresel etkileri de en aza indiriyor.