TeknoTalk

ininal mobil uygulaması yenilendi, işte yeni kullanıcı dostu özellikler!

ininal Yenilenen Mobil Uygulaması ile Kullanıcı Deneyimini Bir Üst Seviyeye Çıkartıyor

Türkiye’nin yeni nesil ödeme platformu ininal yenilenen uygulaması ile kullanıcılarının deneyim dünyasını değiştirmeye ve aldıkları hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. ininal, değişen hesap yapısı, hayatı kolaylaştıran yeni yöntem ve özellikleriyle kullanıcı deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor.

Türkiye’nin yeni nesil ödeme platformu ininal, mobil uygulamasını yeniledi. ininal yenilenen uygulaması ile kullanıcıların bir yandan tüm finansal hizmetlere çok daha hızlı ve çok daha kolay ulaşılmasını sağlarken diğer yandan deneyim dünyalarını değiştirmeye ve aldıkları hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

Kullanıcılar yenilenen ininal mobil uygulaması ile 7/24 para gönderip alma ve döviz alıp satma işlemlerini yapabiliyor. Evden çıkmadan fatura ödeyebilme ve diledikleri her yerden alışveriş yapabilme gibi hayatı kolaylaştırıcı özelliklerin yanında kullanıcılar, kartlar arası transfer işlemlerini artık daha hızlı ve daha kolay gerçekleştirebiliyor. Kullanıcılar, Visa altyapısı ile yurt içi ve yurt dışında internetten veya mağazadan daha hızlı ve kolay işlem yapabiliyor.

İşte ininal’ın yenilenen mobil uygulaması ile gelen kullanıcı dostu özellikler;

ininal yeni dönemde yenilenen uygulamasına günden güne farklı özellikler ekleyerek, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edecek.

Exit mobile version