Sosyal Medya

Donanım

Innodisk DRAM PRO Serisi: Özel İhtiyaçlar İçin Kapsamlı Çözümler Sunuyor!

Innodisk DRAM PRO Serisi Ürünlere Yapılan Geliştirmeler, Onları Uzay, Havacılık ve Araç İçi Uygulamalar İçin İdeal Hale Getiriyor...

Yeni Innodisk PRO Serisi: Özel İhtiyaçlar İçin Kapsamlı Çözümler Sunuyor!

 

Innodisk DRAM PRO Serisi Ürünlere Yapılan Geliştirmeler, Onları Uzay, Havacılık ve Araç İçi Uygulamalar İçin İdeal Hale Getiriyor…

Önde gelen küresel bir AIoT çözüm sağlayıcısı olan Innodisk, çeşitli endüstriyel uygulamalarda yüksek performanslı hesaplama ve ısı yönetimi gereksinimlerine yanıt veriyor. En uç seviye sıcaklık, sık titreşimler ve sıvı korozyonu gibi zorlu endüstriyel senaryolarda kritik önem arz etmektedir.

Innodisk, DRAM PRO Serisi, bu zorlu ortamları hedef alan havacılık ve araç içi uygulamalarına değer katmak için tanıtılıyor.

Aşırı Sıcaklığa Karşı Direnç

AIoT, uç bilgi işlem ve dış mekânda konuşlanmış uç sunucularının gittikçe yaygınlaşması, yüksek performanslı bilgi işlem sistemlerine ısı yönetimi üzerinde bazı zorluklar ortaya koymaktadır. Innodisk’in Ultra Temperature DRAM Modülü, DDR4 için -40 ila 125°C ve DDR5 için -40 ila 105°C arasında geniş bir operasyonel sıcaklık aralığına sahip olduğundan, zorlu ortamlar için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor. Uzun vadeli stabilite sağlayan bu modül, stabil performansın olmazsa olmaz olduğu uzay, havacılık gibi endüstriler ve görev kritik uygulamalar için ideal bir seçenek yapıyor. Ayrıca, fansız gömülü sistemler gibi ısı dağıtımının kritik olduğu sistemler için, Innodisk’in DDR5 Long DIMM ısı yayıcısı, modülü etkili bir şekilde soğutabiliyor ve kullanım sırasında oluşan ısıyı dağıtabiliyor.

Titreşimlere Karşı Özel Tasarım

Zorlu ortamlarda endişe yaratan yalnızca aşırı sıcaklıklar değildir, aynı zamanda titreşim de sistem stabilitesini ciddi şekilde etkileyebilir.Titreşimli endüstriyel ayarlar genellikle bellekteki temas yüzeylerinin gevşemesine neden olur ve bu da sinyal kararsızlığına ve kesintilere yol açar.

Innodisk, aşırı titreşim ve şok uygulamaları için özel olarak tasarlanmış Sağlam DIMM ve XR-DIMM çözümleri sunar.

Bu modüller, anakarta güvenli ve sağlam bir şekilde bağlanmayı sağlayan özelleştirilmiş soketlere ve iki montaj deliğine sahiptir. Ayrıca, DRAM modüllerinin DIMM yuvasından düşme riski de titreşimde karşılaşılan diğer bir yaygın sorundur.

Innodisk’in, kolayca takılabilen ve titreşime karşı koruma sağlayan Rugged Clips çözümü ise, maliyet etkin ve basit olmasının yanında üçüncü parti titreşim testlerinden geçtiğinden hem güvenilirlik hem de bakım maliyetini azaltma konusunda avantajlar sunuyor.

Innodisk PRO Serisi: Özel İhtiyaçlar İçin Kapsamlı Çözümler

Innodisk’in kapsamlı ürün yelpazesinin bir parçası olan DRAM PRO Serisi çeşitli uygulamalar için özelleştirilmiş çözümler sunuyor, bununla birlikte güvenilirlik ve yüksek performans sağlıyor. Innodisk, ayrıca DRAM DDR4 ve DDR5 modüllerini anti-sülfürizasyon teknolojisi ile güçlendirip standart katma değer hizmetleriyle geliştirdiğinden, kesintisiz operasyonu garanti ediyor. PRO Serisi ürünlerden ek seçeneklere kadar geniş bir yelpazede profesyonel kullanıcılara çözümler sunan Innodisk, ürünlerinin sıkı endüstri standartlarına uymasına ve kaliteye çok büyük bir önem veriyor ve onların zorlu ortamlarda bile güvenilir çözümler sunmasını sağlıyor.

www.innodisk.com

Innodisk, flash bellekler, DRAM modülleri ile endüstriyel ve kurumsal uygulamalardaki gömülü çevresel ürünler alanlarında servis odaklı tedarikçidir. Innodisk hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen https://www.innodisk.com adresini ziyaret edin.