Sosyal Medya

Eğitim

“Instagram Girişimciliği” okuyucularla buluştu

Türkiye’nin en çok satan sosyal medya kitaplarının yazarı Oğuzhan Saruhan’ın “Instagram Girişimciliği” adlı üçüncü kitabı raflardaki yerini aldı.

“Instagram Girişimciliği” okuyucularla buluştu

Türkiye’nin en çok satan sosyal medya kitaplarının yazarı Oğuzhan Saruhan’ın “Instagram Girişimciliği” adlı üçüncü kitabı raflardaki yerini aldı.

Kitap satış verilerine göre Türkiye’nin en çok satan sosyal medya kitaplarının yazarı unvanına sahip gazeteci ve yazar Oğuzhan Saruhan, hem kişisel girişimini büyütmek hem de ulusal markaları çok daha büyük kitlelere ulaştırmak isteyenlere yol gösterdiği “Instagram Girişimciliği” adlı kitabıyla okuyucularına yeniden merhaba diyor.

Instagram’da A’dan Z’ye etkili bir performans göstermek isteyen herkesin kullanabileceği bir el kitabı yazma hedefi ile yola çıkan Oğuzhan Saruhan; Instagram için etkili içerik oluşturmak için taktikler, Instagram algoritması nedir ve algoritmanın sevdiği içerikler nasıl üretilir, Instagram performansını gelire çevirecek taktikler, içerik üretirken kullanılabilecek pratik araçlar, Instagram’da performans analizi ve deneyim tasarımı gibi konularda detayları okuyucuya sunuyor.

Oğuzhan Saruhan hakkında

Oğuzhan Saruhan 1988’de doğdu. Saruhan’ın dünyaya gözlerini açmasıyla, internetin kullanılması neredeyse aynı zamanlarda oldu. Çocukluğunu sokaklarda, gençliğini ise bilgisayar başında geçiren Oğuzhan, internet öncesi ve internet sonrası şeklinde tanımlayacağımız iki dünyayı da görme ve deneyimleme imkanı buldu. Saruhan, uzun yıllar aktif bir şekilde sosyal medyayı mecraları için içerik üretti ve yönetimini gerçekleştirdi. Türkiye’nin en büyük dijital medya şirketlerinin sosyal medya stratejilerini belirleyen ve yönetimlerini yapan ekiplerin yöneticiliğini de yapan Saruhan, ülkemizdeki birçok üniversitede öğrencilere sosyal medyayı anlattı, medya eğitmenliği ve danışmanlığı yaptı. Yazarın, Sosyal Medya Canavarı Olmak İster Misin? ilk kitabı ve “Dijital Dünyada Ayakta Kalmanın 10 Kuralı” adlı ikinci kitabı kendi kategorisinde en çok satan kitaplar oldu.

  • Yayınevi: Destek Yayınları
  • Sayfa sayısı: 256