Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Instagram’da Doğrudan Mesaj olarak Fotoğraf ve Video Gönderebilirsiniz!

Instagram'da Doğrudan Mesaj olarak Fotoğraf ve Video Gönderebilirsiniz. INSTAGRAM WINDOWS Uygulamasında yeni gönderme seçeneği Eklendi!

Instagram Masaüstü Uygulamasına Yeni Gönderme Özellikleri Eklendi

Instagram’da Doğrudan Mesaj olarak Fotoğraf ve Video Gönderebilirsiniz!

Instagram artık bilgisayarınızdan fotoğraf ve video DM’leri göndermenize olanak sağlıyor. Instagram’ın Windows 10 uygulamasını kullanarak masanızdan doğrudan mesaj olarak fotoğraf ve video gönderebilirsiniz.

Instagram’da Doğrudan Mesaj olarak Fotoğraf ve Video Gönderebilirsiniz. Instagram’da Fotoğraf ve Video DM özelliği !

Instagram’ın genel yayınlar için değilde, kişiler ve grup sohbetlerinizde yalnızca DM’ler için resim ve video paylaşımına izin vermesi biraz garip gelebilir. Yine de paylaşım ayarları üzerinden hikayenizi nasıl paylaşabileceğinizi ayarlamak mümkün. Hikayenizi kayıt ederken Kişiler listenizden kayıtlı birini seçmeniz isteniyor ve bu adımı atlamak mümkün görünmüyor. Dolayısı ile resim ve videolarınızı herkesin görebileceği şekilde henüz paylaşamıyorsunuz.

Instagram'da Doğrudan Mesaj olarak Fotoğraf ve Video Gönderebilirsiniz!

Söz konusu özelliği kullanabilmek için bilgisayarınıza bağlı bir kamera olması gerektiğini hatırlatmak lazım.

Özellik Nasıl Kullanılır?

Bu özelliği kullanmak için PC’nizde Instagram uygulamasını çalıştırın ve arayüzün sol üst tarafındaki kamera düğmesini tıklayın. Bundan sonra bir selfie, Boomerang döngü veya hands-free video klip çekebileceksiniz ve hatta rehberinizden hangisini gönderileceğini seçmeden önce çıkartmalar, metinler ve elle çizilmiş şekiller ekleyebilirsiniz.

Yukarıda da görebileceğiniz gibi, bu arayüz aracılığıyla başlattığınız görüşmelerinize daha fazla fotoğraf veya metin ile cevap verebilecek bir seçenek var. Mobil uygulamada karşılaştığınız şeyle tamamen aynı değil.

DM üzerinden Fotoğraf ve Video Paylaşımına Cevap Verebiliyor muyuz?

Yeni görünen bir başka işlev, DM’lere fotoğraf ve video ile cevap verme özelliğidir. Kameranızı, yukarıda bahsettiğim Hikayeler benzeri arayüzden yeni bir resim ve hatta kaydettiğiniz resimleri bile ekleyecek şekilde kullanmayı içeriyor.

Instagram’ın masaüstü uygulamasına yeni gönderme özellikleri sunma üzerinde çalıştığını söylemek mümkün.

 

Instagram Masaüstü Sürümü

 

Engadget