Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

intenseye ve TİSK Türkiye’nin Sıfır Kazaya Yolculuğu Projesine 4 Ödül Birden!

İş dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen “Stevie Awards for Great Employers (SAGE)” ve “The International Business Awards (IBA)” 2022 ödül programlarında intenseye'ın, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve TİSK Mikrocerrahi Vakfı iş birliği ile hayata geçirdiği "Sıfır Kazaya Yolculuk" projesi 4 kategoride ödül aldı. 

intenseye ve TİSK Türkiye’nin Sıfır Kazaya Yolculuğu projesi ile dört ödüle birden layık görüldü

İş dünyasının Oscar’ları olarak kabul edilen “Stevie Awards for Great Employers (SAGE)” ve “The International Business Awards (IBA)” 2022 ödül programlarında intenseye’ın, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve TİSK Mikrocerrahi Vakfı iş birliği ile hayata geçirdiği “Sıfır Kazaya Yolculuk” projesi 4 kategoride ödül aldı. 

The Stevie Awards tarafından düzenlenen, “Stevie Awards for Great Employers (SAGE)” ve “The International Business Awards (IBA)” 2022 ödül programlarında yapay zekâ destekli iş sağlığı ve güvenliği (İSG) platformu intenseye’ın, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı (TİSK MCV) iş birliği ile hayata geçirdiği “Sıfır Kazaya Yolculuk” projesi 4 kategoride birden ödüle layık görüldü.

Dünya çapındaki kurumların başarılarını ödüllendirmek ve bu başarılı uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen ödüllerde; “Sıfır Kazaya Yolculuk” projesi SAGE kapsamında; “İşyeri Güvenliği ve Uygunluğu” kategorisinde birinci olarak Altın ödüle hak kazandı. Proje, IBA kapsamında ise “En İyi Yönetim, Risk & Uyum Çözümleri” kategorisinde Gümüş ve “En İyi Yapay Zekâ / Makine Öğrenme Çözümleri” ile “Avrupa’da Yılın Sağlık, Güvenlik & Çevre Programı” kategorilerinde iki Bronz ödül aldı. Dünyaca ünlü marka ve kurumların yer aldığı ödül programına bu yıl 67 farklı ülkeden 4 bine yakın başvuru yapıldı. Dünya çapında farklı uzmanlıklardan 300 profesyonelin jüri olarak yer aldığı ödül programında kazananlar jürilerin ortalama puanlarıyla belirlendi.

“İSG kültürünü Türkiye’de yaygınlaştırmayı hedefliyoruz”
TİSK ve TİSK Mikrocerrahi Vakfı işbirliğinde alınan bu özel ödüllerle ilgili değerlendirmede bulunan intenseye Kurucu Ortağı ve CEO’su Sercan Esen,

“intenseye olarak kuruluşumuzdan bu yana İSG kültürünü Türkiye de dahil tüm dünyada geliştirmeyi amaçlıyoruz. İş kazalarını sıfıra indirme hedefiyle yola çıktığımız projemizin global çapta ödüller almasından dolayı gururluyuz. Projenin başarısını teyit eden bu ödüller, Türkiye’deki işletmelere yenilikçi teknolojilerle daha sağlıklı ve güvenli çalışma ortamları kazandırmak adına yaptığımız iş birliklerinin ne denli yerinde olduğunu göstermesi açısından da önem taşıyor.” dedi.

İş kazalarını yaşanmadan önlüyor

Proje kapsamında; Amerika, Avrupa ve Asya’da toplam 23 farklı ülkede kullanılan intenseye platformunun yapay zekâ algoritması, TİSK ekosisteminde yer alan üretim tesislerindeki mevcut kameralara kolayca entegre edilerek gerçek zamanlı güvenli olmayan eylem bildirimleri ile yaşanabilecek iş kazalarının önüne geçilmesini sağlıyor. intenseye’ın İSG video analiz yazılım çözümü, vücut poz analizi ve uzuv takibi ile detaylı ısı haritaları ve yol yönelim analizleri de yapabiliyor. Kullanıcılarının gerçek zamanlı olarak takip etmesini de sağlayan intenseye sayesinde fabrikalarda meydana gelebilecek iş kazaları önceden önlenebiliyor.