TeknoTalk

iOS 11.4 Güncellemesi Yayımlandı, Hangi Değişiklikler Yer Alıyor?

Apple, iPhone ve iPad için iOS 11.4 güncellemesini yayınladı

Apple 4 Haziran’da düzenleyeceği WWDC 2018 Etkinliği ile birlikte kesin olarak iOS 12 sürümü ile karşımıza çıkacak. Ancak iOS 11’e veda etmek için belki de sayılı günler kala teknoloji devi iOS 11’in son güncellemesini duyurdu. Geçen seneki yapması gereken düzenlemelerin yer aldığı iOS 11.4 Sürümünde AirPlay 2 ve iCloud’daki Mesajlar özelliklerini iPhone ve iPad’lere getiriyor.

AirPlay 2, HomePod akıllı hoparlörleri kullanarak çoklu oda ve stereo ses sistemleri kurulmasına olanak tanıyor. AirPlay 2 ayrıca Apple TV ile de uyumlu, iPhone ve iPad’lerle de kontrol edilebiliyor.

Güncellemenin getirdiği bir diğer önemli yenilik ise iCloud’daki Mesajlar. Mesajlarınızı, fotoğraflarınızı ve diğer ilişikleri iCloud’da saklamanıza ve aygıtlarınızda yer açmaya olanak tanıyor. Aynı iMessage hesabı ile yeni bir aygıta giriş yaptığınızda ise tüm mesajlarınız otomatik görünecek.

iOS 11.4; AirPlay 2 çok odalı ses, HomePod stereo çifti ve iCloud’daki Mesajlar için destek içerir. Bu güncelleme sorun gidermeler ve iyileştirmeler de içerir.

AirPlay 2

HomePod stereo çifti

iCloud’daki Mesajlar

Diğer iyileştirmeler ve sorun gidermeler

Apple yazılım güncellemelerinin güvenlik içeriğiyle ilgili bilgi için lütfen şu web sitesine gidin:

https://support.apple.com/tr-tr/HT201222

 

iCloud’daki Mesajları açmak için;

307 MB boyutundaki iOS 11.4 güncellemesini siterseniz manuel olarakta yükleyebilirsiniz. Cihazınızın Ayarlar bölümünde bulunan Genel > Yazılım Güncellemesi yolundan kontrol edebilirsiniz.

iOS 11.4 Sürümü Uyumlu Cihazların Listesi

iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad 9.7, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPod touch 6th, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus ve iPhone X.

 

Exit mobile version