TeknoTalk

iOS 9 Beta 5 ‘te Yeni Neler Var?

iOS 9 Beta 5 ile beraber performans ve stabilite iyileştirmelerinin yanında kullanıcı arayüzünde de bazı değişiklikler yapıldı. İşte karşınızda iOS 9 Beta 5 yenilikleri!

Apple, geçtiğimiz saatlerde geliştiriciler için iOS 9 Beta 5 güncellemesini yayınladı. Final sürümüne artık daha da yakınlaşan iOS 9 için beta sürümler artık sona doğru yaklaşıyor. iOS 9 Beta 5 sürümünde ise yine bir takım performans ve stabilite iyileştirmeleriyle beraber kullanıcı arayüzünde de farkedilebilir değişiklikler yapılmış.

İşte iOS 9 Beta 5 ile Gelen Yenilikler!

Siri önerileri arayüzü geliştirildi.

CarPlay moduna Beats 1 radyosu desteği ve müzikleri beğenme özelliği geldi.

iOS 9 Beta 5’de en çok beğenilen yeniliklerden birisi ise gezegenler, kum tepeleri, bitkiler ve tüy motifleri gibi temalardan oluşan yeni duvar kağıtlarının eklenmesi oldu.

Hücresel ağ ayarlarına, Wi-Fi bağlantısı zayıfladığında otomatik olarak hücresel ağı devreye sokan Wi-Fi Yardımı seçeneği eklendi.

Çoklu görev yöneticisi geliştirildi. Apple, çoklu görev yöneticisindeki kasma ve donma gibi sorunları iOS 9 Beta 5 ile birlikte çözmüş gibi görünüyor.

Klavye ayarlarında yer alan Kestirmeler bölümünün adı Metin Değişimi olarak yeniden adlandırıldı.

Shift ve Delete tuşları iyileştirilerek, klavyenin daha iyi bir yazım deneyimi sunması sağlandı.

Soldaki fotoğrafta Shift seçili değil, sağdaki fotoğrafta Shift seçili.

Mevzuat bilgileri bölümü Ayarlar > Genel içerisine taşındı.

Yurtdışında, AT&T operatörü kullanıcılarına özel Wi-Fi üzerinden telefon görüşmelerinin yapılabilmesini sağlayan seçenek eklendi.

Exit mobile version