Sosyal Medya

iPhone

iOS 9 ‘un Bu Akşam Yayınlanması Bekleniyor?

Apple, düzenlediği etkinlikte iOS 9 Final sürümünü yayınlayacağı tarihi açıklamıştı.

Apple, düzenlediği etkinlikte iOS 9 Final sürümünü yayınlayacağı tarihi açıklamıştı.

Apple, geçtiğimiz WWDC etkinliğinde geliştiriciler için iOS 9 güncellemesini duyurmuştu. Geliştiriciler için iOS 9 beta sürümlerini yayınlayan Apple, daha sonra radikal bir karar alarak iOS 9’u halka açık beta sürümlerini de yayınlamıştı. Son beta sürümleri ile stabil hale gelen iOS 9 için çıkış tarihi açıklandı.

iOS 9 çıkış tarihi olarak 16 Eylül işaret edilmişti. iOS 9, 16 Eylül Çarşamba akşam saatlerinde desteklenen iPhone, iPad ve iPod touch modellerine gelmesi bekeniyor.

Apple, teknoloji dünyası tarafından takdir edilen güncelleme politikasını iOS 9 ile devam ettirecek ve 2011 yılında satışa sunduğu iPhone 4s modeline bile iOS 9 güncellemesini sunacak.

İşte iOS 9 alacak iPhone ve iPad modelleri

iOS 9 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3 ve iPod touch 5 alacak. iOS 9 güncellemesi aynı gün belirtilen tüm cihazlara gelecek.

ios-9-cikis

iOS 9 nasıl yüklenir?

iOS 9 yayınlandığı zaman; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iPhone ve iPad cihazlarınızı güncelleyebilirsiniz. iTunes üzerinden güncellemek için ise iPhone ve iPad’inizi PC’ye bağlamanız ve güncellemeleri denetle demeniz yeterli olacaktır.

iOS 9 güncellemesi performans ve stabilite iyileştirmelerinin yanında yeni özellikler de sunuyor.