Sosyal Medya

iPhone

iPhone 12’ye Dual-SIM modunda 5G Desteği Ekleneceği Bildiriliyor

iPhone 12'ye Dual-SIM modunda 5G Desteği Ekleneceği Bildiriliyor. Daha önce dual-sim modunda sadece 4G hızlarının kullanılması mümkündü...

Apple’ın iPhone 12 için çift SIM modunda 5G desteği ekleyeceği bildirildi

Daha önce dahili bir belge, modelin yalnızca Çift SIM modunda 4G’ye bağlanabileceğini ortaya çıkarmıştı. Reddit’te birkaç gün önce yayınlanan dahili belgeye göre, iPhone 12 ve iPhone 12 Pro, çift SIM modundaysanız 5G ağlarına erişemeyecek…MacRumors, belgenin gerçekliğini doğrulayabildiğini – görünüşe göre Apple çalışanlarının eğitimi için başka bir dahili Verizon slaydını ele geçirdiğini söylüyor.

Teknoloji devinin en yeni iPhone modelleri yani iPhone 12‘ler, aynı anda hem fiziksel SIM’i hem de eSIM’i destekliyor ve size aynı anda iki ağa erişme olanağı sağlıyor.

Ancak, iki hat kullanıyorsanız, iPhone 12 yalnızca başlangıçta 4G LTE’ye bağlanabilir.

Ele geçirilen Orijinal Eğitim Belgesi şu ifadeler yer alıyor:

“5G, Çift SIM ile çalışıyor mu?

Çift SIM modunda iki hat kullanırken, 5G verileri her iki hatta desteklenmez ve 4G LTE’ye geri döner. Müşteriler yalnızca eSIM kullanıyorsa ve 5G destekli bir operatör ve hizmet planındaysa, 5G erişimine sahip olacaklar.” deniliyor.

Macrumors tarafından elde edilen Verizon slaytında göre ayrıca; 5G ağına bir eSIM ile erişmek için fiziksel SIM’inizi çıkarmanız gerektiği de söyleniyor.

Günün sonunda Apple bu yıl içinde bunu değiştirmek için gerçekten bir güncelleme yayınlamayı planlıyor. Muhtemelen bir aydan daha uzun bir süre; SIM kartlarını çıkarmanız veya 4G bağlantısıyla fazla idare etmeniz gerekmeyecek.

iPihone 12 ve iPhone 12 Pro 23 Ekim’de piyasaya çıkacak, iPhone mini ve iPhone Max ise 13 Kasım’dan itibaren satışa sunulacak. Fazla kalmadı göreceğiz…