Sosyal Medya

iPhone

iPhone 15 Pro’da Altın Rengine “Elveda” Titan Grisi’ne “Merhaba”

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in yeni renk serisi şu şekilde olabilir: Siyah, Gümüş, Koyu Mavi ve Titan Grisi...

iPhone 15 Pro’da Altın Rengine “Elveda” Titan Grisi’ne “Merhaba”

 

Apple, uzun yıllardan sonra Altın renginden bir anlamda vaz geçiyor olabilir. En azından 9to5Mac‘in yeni raporunun iddia ettiği şey bu… iPhone 15 Pro’da peki Gümüş Rengine Ne olacak?

 

Apple, yaklaşık bir iki hafta içinde yani Eylül ayında; yeni iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’i (veya Ultra) piyasaya sürdüğünde, Altın renginin yerine tamamen yeni bir renk olan, beton benzeri bir gri (muhtemelen) Titan Grisi piyasaya sürmüş olacak.

iPhone 15 Pro ile ilgili söylentilere göre,  bu dikkat çekici renk değişikliğinin, iPhone’nun yeni bir özelliği olan “titanyum çerçeve” ile bir ilgisi olabilir.  Olası Titanyum Çerçevenin mevcut modellerdeki paslanmaz çelik çerçevenin yerini alacağı bildiriliyor.

Titan Grisi, titanyumla iyi uyum sağlayacak bir renk olabilir, ancak render görüntülerinde çok fazla griye yakın görünüyor belki gerçeği pek öyle olmaz.

Gerçi Apple bir süredir Pro modellerinde grinin çeşitli tonlarını deniyor. Örneğin, iPhone 11 Pro Uzay Grisi renginde mevcutken, iPhone 12 Pro ve 13 Pro Grafit renginde mevcuttu ve iPhone 14 Pro ortaya çıktığında bunun yerini Siyah aldı.

Raporda ayrıca iPhone 14 Pro’da yeni seçenek olan Deep Purple renginin yerini yeni, lacivert bir rengin alacağı iddia ediliyor.

Sonuç olarak,

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in yeni renk serisi şu şekilde olabilir: Siyah, Gümüş, Koyu Mavi ve Titan Grisi (mavi ve gri modellerin adlarından elbette tam emin değiliz).