TeknoTalk

iPhone 6 Nasıl Hızlı Şarj Edilir?

Apple’ın yeni gözdeleri iPhone 6 ve 6 Plus modellerinin hızlı şarj desteğine sahip olduğu ortaya çıktı. Peki ya yeni cihazları hızlı şarj edebilmek için hangi yöntemler kullanılabilir?

Apple’ın yeni telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın daha hızlı şarj edilebilme yeteneğine sahip olduğu ortaya çıktı. iLounge sitesinin verdiği bilgilere göre, her iki iPhone 6 modeli de 2.1A şarjlamaya donanımsal olarak destek veriyor.

Standart adaptörlerle geliyor

Yeni modellerin bu özelliğine rağmen, Apple’ın iPhone 6 kutu içeriğinde sunduğu şarj adaptörleri ise hala 1A olarak geliyor. Bu nedenle iPhone 6’ları daha hızlı şarj etmek için hızlı şarj edici adaptörlere ihtiyaç duyuluyor.

iPad adaptörü kullanın

iLounge’un bu konudaki önerisi, hızlı şarja ihtiyaç duyulduğunda iPad’in kutu içeriğinde yer alan ve 2.1A şarj sağlayan adaptörler ile iPhone’un şarj edilmesi. Böylece kullanıcılar iPhone 6 ve 6 Plus modellerini standart adaptöre göre daha hızlı şarj edebilir.

Mac’den şarj edin

Bir diğer yöntem ise iPhone 6 modellerini standart adaptör yerine Mac’ler üzerinden şarj etmek. OS X Yosemite ile gelen yeni Mac’lerin iPhone 6’lar için daha hızlı şarjlama sağladığı da verilen bilgiler arasında.

Exit mobile version