TeknoTalk

iPhone 7 32GB Depolama Hızı 8 Kat Daha Yavaş Çıktı

iPhone 7 32GB depolama hızı 128GB’a göre 8 kat daha yavaş çıktı.

Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 7’nin ortaya çıkmasından sonra bir bir ardından yaratıcı karşılaştırma testleri yapılmaya başlandı. Ortaya çıkan sonuçlar ise oldukça ilginç. Son test videosunda iPhone 7 32GB depolama hızı 8 kat daha yavaş çıktı.

Sonuçlara göre Apple kendi telefonları hakkında herşeyi söylemiyor. GSMArena‘nın yaptığı testlerde 32GB depolama alanına sahip iPhone 7 ve iPhone 7 Plus cihazlarının 128GB ve 256GB modellerine göre oldukça önemli ölçüde daha yavaş depolama performansı ortaya koyduğunu ortaya çıkardı.

Unbox Therapy Lwe Hilsenteger’ın yayımladığı yeni video iPhone 7’nin farklı konfigurasyonları arasında depolama hızlarında ciddi tutarsızlıklar olduğunu ortaya koydu.

32GB iPhone 7 aygıtın büyük kapasiteli depolama sürümü yaklaşık sekiz kat daha yavaş olduğu ortaya çıktı.

Hilsenteger bir USB kablosu kullanarak iPhone 7  üzerine MacBook’undan film transfer ederek gerçek dünya hız testi gerçekleştirdi.

iPhone 7 32GB Depolama Hızı Testi

 
Bir çoğuna göre ise bu performans farklılıkları aslında sürpriz değil. Zira büyük kapasiteli SSD disklerin küçük kapasiteli SSD disklere oranla daha iyi performans gösterdiği biliniyor.

Bakınız. How-To Geek remarks.

Eğer sizin için depolama hızları oldukça önemli ise iPhone 7 modeli olarak 128GB yada 256GB modelleri seçmenizde fayda var.

Tests Show 32GB iPhone 7 Models Have 8X Slower Data Write Speeds Than Other Capacities on MacRumors

 

Exit mobile version