Sosyal Medya

iPhone

iPhone 8 Özellikleri HomePod Yazılımında Ortaya Çıktı

iPhone 8, iPhone Pro yada iPhone X'in Çerçevesiz Ekran Tasarımı Kesinleşti. iPhone 8 Özellikleri HomePod Yazılımda ortaya çıktı

Yeni Nesil iPhone’un Ekran Tasarımı ve Yüz Tanıma Özelliği Kesinlik Kazandı.

iPhone 8 Özellikleri HomePod Yazılımında Ortaya Çıktı, Çerçevesiz ekran ve yüz tanıma sistemine sahip yeni iPhone 8.

Yeni Nesil iPhone; iPhone 8, iPhone Pro yada iPhone X adlarından biri ile sunulması bekleniyor; Adı ne olacak olursa olsun “Çerçevesiz bir ekran tasarımı ve yüz tanıma sistemi ile geleceği kesinleşti.”

Apple’ın HomePod Fireware yazılımı içine gizlenmiş iPhone 8 tasarımı bir yazılım geliştirici tarafından keşfedildi. Apple’ın HomePod akıllı hoparlör için geliştiricilere sunduğu yazılımda iPhone’un ekran tasarımı ve yüz tanıma özelliğini bu şekilde doğrulanmış oldu.

Steve Troughton tarafından incelelen yazılım detaylarında, iPhone 8’de yüz tanıma özelliğinin olacağına dair kanıtlar bulurken bir diğer yazılım geliştirici Guilherme Rambo da yazılımda iPhone 8’in çerçevesiz form faktörü bulduğunu açıkladı.

Roughton-Smith ve diğer geliştiriciler Apple HomePod içindeki kodu incelemiş ve HomePod, iPhone’taki kod tabanlarından çoğunu içeriyordu. Bu kodlar arasında yeni iPhone’da kızıl ötesi ile yüz tanıma özelliğinin varlığına dair satırlarda yer alıyor.

iPhone 8 Özellikleri HomePod Yazılımında Ortaya Çıktı

 

Bir başka geliştirici tarafından keşfedilen yeni iPhone simgelerin, Çerçevesiz Form Faktörü son dönemdeki iPhone 8 söylentilerini destekliyor.

Çerçevesiz ekranlı iPhone 8’in kod adı D22 olarak lanse edilmiş.