Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

iPhone, Apple Watch ve AirPods’u aynı anda kablosuz şarj etmek mümkün

15W Mcdodo 2 in 1 ve 3 in 1 şarj ünitesi; zarif tasarımıyla telefon, kulaklık ve saat için aynı anda kablosuz ve özgür şarj fırsatı sunuyor.

iPhone, Apple Watch ve AirPods’u aynı anda kablosuz şarj etmek mümkün

Dünyanın lider mobil aksesuar üreticilerinden Mcdodo, iPhone cihazlar için özel olarak üretilen ve MagSafe ile de uyumlu Wireless Şarj ünitesiyle şarj deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyor. 15W Mcdodo 2 in 1 ve 3 in 1 şarj ünitesi; zarif tasarımıyla telefon, kulaklık ve saat için aynı anda kablosuz ve özgür şarj fırsatı sunuyor.

Lider mobil aksesuar üreticilerinden Mcdodo, Wireless Şarj Ünitesi’yle Apple kullanıcılarına şarj konusunda bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Türkiye’ye dünya ile aynı anda gelen kablosuz 2 in 1 ve 3 in 1 şarj ünitesi, teknoloji marketlerinde ve mcdodo.com.tr’de satışa sunuldu.

15W kablosuz şarj imkanı sunan Mcdodo kablosuz şarj ünitesi; aynı anda hem iPhone, hem Apple Watch, hem de AirPods kulaklığı şarj etme imkanı sunmasının yanı sıra estetik tasarımıyla da dikkat çekiyor. Isınmaya karşı özel koruması da olan Mcdodo kablosuz şarj ünitesiyle, telefonunuzu ve aksesuarlarınızı şarj etmek artık bambaşka bir anlama gelecek!

Üstün kalite daha uygun fiyata

Apple Watch, Airpods ve iPhone aynı anda şarj edebilen ve MagSafe ile uyumlu olan ünitenin telefon şarj alanı 15W/ 10W/ 7.5W/ 5W şarj desteğine, AirPods şarj alanı 5W şarj desteğine sahip. Alt taraftaki stand QI uyumlu, Huawei ya da Samsung kulaklıkları şarj edebiliyor ve telefonu stand üzerinde dikey veya yatay konumda kullanılabiliyor.

Mcdodo’nun üstün teknoloji ve kalitesiyle üretilen şarj standları uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Orijinal Apple cihazların 1.300 TL’lik fiyatına karşın, Mcdodo 2 in 1 şarjı 349 TL, 3 in 1 şarj standını ise 399 TL’ye edinebilirsiniz.

Taşınabilir olması ve 200 gr’lık hafifliğiyle özgür bir şarj imkanı da sunan ünite, şarj esnasında oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçilmesi için özel koruma teknolojisine sahip ve bu sayede daha akıllı ve güvenli bir şarj imkanı sunuyor.

Mcdodo kablosuz şarj ünitesi ve diğer ürünlere; Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol ve Gittigidiyor üzerinden ulaşabilirsiniz.