Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV’yi Sadece 3 Adımda Onarın

iMyFone Fixppo: Profesyonel iOS / iPadOS / tvOS Onarım Aracı...iPhone / iPad / iPod touch / Apple TV'yi Sadece 3 Adımda Onarın...

iMyFone Fixppo: Profesyonel iOS / iPadOS / tvOS Onarım Aracı

iOS ve Android kullanıcıları için çözümler sağlama konusunda uzmanlaşmış bir yazılım şirketi olan Imyfone’dan ücretsiz indirip deneyebileceğiniz iOS sistem recovery aracı…

Pandemi sürecinden bir çok insan evlere kapandı ve bu sürede akıllı telefon kullanımının ciddi derecede arttığını biliyoruz. Peki evde kapalı kalmışken akıllı telefonunuzda olabilecek bir çok sorunu gidermek için eliniz kolunuz bağlı mı? kalacaksınız? elbette hayır…

Pandemi sırasında iPhone kilitlenme sorunları başta olmak üzere; önyükleme döngüsü, geri yükleme/güncelleme hatası ve iTunes hatalarıyla (hata 4013) karşılaşabilecek sorunların giderilebileceğini söyleyebiliriz. Bu sorunlardan bazıları; manuel işlemlerle düzeltilebilir veya Apple’ın belgelerini kullanarak sıfırlanabilir.

Öncelikle ücretsiz deneme sürümü olduğunu belirtmek istiyorum. Deneme sürümü ile ne yapabilirsiniz? Onunla başlayalım…

Ücretsiz deneme sürümü ile ne yapabilirim?

iMyFone Fixppo, 2 ücretsiz özellik sunar: Kurtarma Modundan tek bir tıklamayla çıkın veya girin ve cihazınızı çalıştırmanız gerekmez. Özel işlev sabitleme sistemi sorunları nedeniyle, Standart Mod ve Gelişmiş Mod’u kullandığınızda, programın ücretsiz deneme sürümü son adımda bir sınıra sahiptir. Ancak yine de bilgisayarınız ve aygıtlarınızla uyumlu olup olmadığını test edebilir ve düzeltmeden önce bu işlemi deneyimleyebilirsiniz.

Kimler Kullanabilir?

iMyfone Fixppo, herhangi bir beceri seviyesine sahip herhangi bir kişinin sadece birkaç tıklamayla sorunları kolayca çözmesini ve gerekli veri kaybını önlemesini kolaylaştırır, özellikle de Home Düğmesi çalışmadığında, iPhone’u manuel olarak Kurtarma moduna sokamaz/çıkaramaz.

iMyfone Fixppo’yu test etmek ve iPhone/iPad kullanıcıları için kurtarma moduna nasıl gireceğiniz/çıkacağınız konusunda sıkıntı mı? yaşıyorsunuz? Bu uygulama ile bir çok iOS sorununu gidermek mümkün.

iMyFone Fixppo ne işe yarıyor? Ücretli mi?

Uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz ve deneyebilirsiniz. Elbette ilave özellikler için ücret ödemek gerekebilir. Genel anlamda aşağıdaki sorunlar için kullanılabilir bir araç olarak dikkat çekiyor…

1. Kurtarma moduna ücretsiz girmek/çıkmak.
2. Apple logosunda sıkışmış, ekran açılmıyor, kurtarma modu döngüsü vb.gibi 50’den fazla iOS sistemi sorununu onarabilirsiniz.
3. Veri kaybı olmadan iTunes hatası 4013/4005 düzeltilebilir.
4. Apple TV’de sıkışmış birçok tvOS sorununu onarın.

Evde Aşağıdaki Tüm iOS / iPadOS / tvOS Sorunlarını Düzeltebilirsiniz!

  • iPhone Stuck in Recovery Mode
  • iPhone Stuck in Spinning Circle
  • iPhone Stuck on Apple Logo
  • White Screen of Death
  • Black Screen of Death
  • iPhone Won’t Turn On
  • iPhone Boot Loop
  • iPhone Frozen
  • iPhone Restore Failure
  • iPhone Update Failure
  • Apple TV Issues
  • Other iPadOS/iOS Issues

 

Ayrıca Veri Kaybı Olmadan iOS / iPadOS / TVOS’u Düzeltme Standart Fixppo Modu, cihazlarınızı veri kaybı olmadan düzeltmek için 2 tür özel teknolojiye sahiptir, bu da diğer tüm çözümlerden daha iyi bir seçim olmasını sağlar.

iPhone / iPad / iPod touch / Apple TV’yi Sadece 3 Adımda Onarın

iOS aygıtınız / Apple TV’niz beyaz / siyah ekranda, Apple logosu, Kurtarma / DFU Modu’nda, döngüler yeniden başlatılırsa, donmuş bir ekranla tuğlalanırsa veya başlamazsa, size yardımcı olması için iMyFone Fixppo’ya ihtiyacınız vardır. Bu yazılım, bu ve diğer birçok iOS / tvOS sorununu gidermek için tasarlanmıştır. Yazılım, her biri cihazı farklı aşamalarda onarmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış 3 modla birlikte gelir.

Standart Mod böyle “iPhone sıkışmış” veya “iPhone dondurulmuş” sorunları gibi sık karşılaşılan sorunları gidermek istediğinizde yararlıdır. Gelişmiş Mod durumlarda kullanılan yerlerde Standart Modçalışmıyor veya cihazınızın şifresini unuttunuz. Son seçenek, cihazınızın tek bir tıklamayla kurtarma moduna girmesine veya çıkmasına yardımcı olan program tarafından sunulan hızlı bir çözümdür. İPhone / iPad / iPod touch / Apple TV’nizdeki iOS / tvOS sorunu ne olursa olsun, iMyFone Fixppo tekrar düzgün çalışmasını sağlar.

Aşağıdaki basit adımlar, bu programdan en iyi şekilde yararlanmak ve cihazınızı düzeltmek için her modu nasıl çalıştıracağınızı gösterecektir.
Bilgisayarınızda Fixppo’yu başlatın ve ana pencerede her üç seçeneği de görmelisiniz. Durumunuza göre bir mod seçin. Standart Mod ve Kurtarma Modundan Çık / Gir seçenekleri cihazınızdaki verileri etkilemez, ancak Gelişmiş Modu kullanırsanız tüm verileri kaybedersiniz .

iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV'yi Sadece 3 Adımda Onarın

 

iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV'yi Sadece 3 Adımda Onarın

 

Bir başka merak edilen soru? iPhone / iPad / iPod touch / Apple TV’mi neden DFU veya Kurtarma moduna geçirmem gerekiyor?

Bu 2 mod, Apple tarafından sistem onarımı için ayarlanmıştır. Sistem sorunlarını etkili bir şekilde çözmek için cihazınızı DFU veya Kurtarma moduna geçirmelisiniz. Ayrıca, bazı cihazlar bağlandığında algılanamaz. DFU veya Kurtarma modu, programımızın cihazınızı tanımasına yardımcı olacaktır. Bu, cihazınızdaki verileri veya ayarları etkilemez.

iMyFone Fixppo indir

iMyFone Detaylı Kullanım Klavuzu