TeknoTalk

Bu Yüzden iPhone Pilini Isırmayın, Yüzünüzde Patlayabilir [Video]

Bu yüzden iPhone pilini kesinlikle ısırmayın!

Bu Yüzden iPhone Pilini Isırmayın, Yüzünüzde Patlayabilir. 

Bu Yüzden iPhone Pilini Isırmayın, Yüzünüzde Patlayabilir [Video]. Çinli Adam Satın Aldığı yedek iPhone Pilini Isırdı, Yüzünde Patladı.

Bildiğiniz gibi size yararı olmayan şeyleri sitemizde yer vermiyoruz. Bugün size bir tavsiyemiz var. iPhone Pilinizi Kesinlikle Isırmayın.

Appleinsider‘da yer alan habere göre, Çin’deki bir elektronik mağazasında hafif patlamaya neden olduğunu bildiren bir kişi bunu zor yoldan tecrübe etti.

Bu Yüzden iPhone Pilini Isırmayın!

Olayın videosunu buradan görebilirsiniz. iPhone Pil Patlama videosu. Söz konusu video da adamın iPhone pilini yüzüne kadar getirip daha sonra ısırdığı açıkça görülüyor ve pil ağzından çıkarırken patlıyor.

Taiwan News‘e göre de; söz konusu talihsiz müşterinin teknoloji mağazasında iPhone’u için bir yedek pil satın aldığını ve Çinli elektronik mağazaların sıklıkla sahte Apple ürünlerini sattıkları için adamın bunu ısırarak test etmesinden dolayı yaşandığını bildirdi.

Görünüşe göre kimse yaralanmadı ve olayın kamera görüntüleri Miaopai.com’a gönderildi. Şu ana kadar 5 Milyondan fazla kişi tarafındanda izlenmiş durumda. Ancak Patlamadan kimsenin yaralanmaması büyük şans.

Sosyal Medyadaki Challange çılgınlığına bununda eklenmesini istemiyoruz.

Exit mobile version