Sosyal Medya

iPhone

iPhone SE 2020’nin Çok Yakında Duyurulabileceği Söyleniyor

iPhone SE 2020 çok yakında duyurulabilir. Koronavirüs'ün dünya genelinde yarattığı kaosa rağmen Apple yeni bir model duyurabilir mi?

 

iPhone SE 2020 Yakında Duyurulabilir

256GB depolama alanına ve A13 CPU – işlemciye sahip iPhone SE 2020 yakında duyurulabilir… Dünya koronavirüs ile mücadele ediyor ancak teknoloji şirketleri planlarını muhtemelen hemen sonrasında yaşanacak toparlanma için yapıyor.

 

İleri teknoloji telefonların giderek daha pahalı hale geldiği bir dönemde yaşıyoruz. Geçen yıldan beri Apple’ın daha uygun bütçeli bir model daha çıkaracağı söyleniyordu. Zira iPhone SE 2016’da küçük kasası ile oldukça başarılı sayılacak bir satış sayısı elde etmişti.

9to5Mac’in haberine göre Apple’ın şimdi çok yakında yeniden benzer bir telefon duyuracağını hatta siparişlerin Cuma günü başlama ihtimalinden bahsediyor.

iPhone SE 2020'nin Çok Yakında Duyurulabileceği Söyleniyor

Şirketin mağazalarının dünyanın bir çok yerinde kapalı olduğu bir durumda, bu olağanüstü durumda belki bir model duyurarak moral vermek istiyor olabilirler…

Peki yeni iPhone SE 2020 modelinde ne bekliyoruz. Kesinlikle iPhone 8 kasasında bir model olacağını bekliyoruz. 9to5Mac listesinde beklenen özellikler arasında Belkin ekran koruyucusu da ilginç bir detay aslında. Teknik özelliklerine baktığımızda 64GB/128GB/256GB üç depolama seçeneği – Beyaz, Siyah ve Product (RED) renk seçeneği görülüyor. İşlemci tarafında iPhone 11 serisinde kullanılan A13 işlemci olacak.

Öyle yada böyle Apple’ın yakın zamanda yeni bir ürün piyasaya daha uygun bütçeli bir iPhone modeli piyasa sürecek bu kesin. Ancak koronavirüs’ün neredeyse merkezi haline gelen ABD, ve dünya genelinde 1 milyon sınırını aşan Pandeminin yarattığı lojistik sıkıntılar bu ürünün ne zaman geleceğini fazlasıyla etkileyebilir.