TeknoTalk

iPhone X Gold, Altın Renkli iPhone X FCC Kayıtlarında Ortaya Çıktı

iPhone X Gold Muhtemelen Yakında Çıkıyor.

Şirket çalışanlarının yeni cihaz bilgilerini sızdırmaması için yoğun çaba sarfeden Apple, şimdi başka bir sızıntı ile uğraşıyor. Apple’ın iPhone X için yeni renk seçeneği sunmaya hazırlandığı FCC kayıtlarında ortaya çıktı. iPhone X Gold Geliyor diyebiliriz.

Amerikan Federal İletişim Komisyonu FCC, Apple’ın bir sonraki renk seçeneğini ortaya koymuş oldu.9to5Mac haberine göre altın renk iPhone X, FCC ofislerine şimdiden gelmiş görünüyor. Apple’ın amiral gemisi akıllı telefonunun yeni rengi hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadığı için bu biraz şaşırtıcı.

iPhone X Gold Daha Parlak ve iPhone 8 Gold’a göre Daha Koyu Renkte 

Bir diğer ana farklılık ise iPhone 8 Gold’ta beyaz çerçeve kullanılırken, burada bir süre önce ortaya çıkarılan kırmızı iPhone 8 – iPhone 8 RED Edition ve iPhone 8 Plus RED Edition‘daki gibi siyah çerçeve kullanılmış.

FCC kayıtları altın renkli iPhone X geleceğini iddia eden diğer kişiler gibi olmasa da Apple yeni rengin varlığını doğrulayana kadar fazla heyecanlanmamak gerekir. 9to5Mac’in dikkat çektiği bir diğer nokta ise üzerindeki model numarası.

Gold iPhone X in üzerinde A1903 tanımlanıyor, A1865,A1901 ve A1902 piyasada zaten bulunuyor. Bu iPhone X Gold’un bir anlamda çok yakında geleceğini gösteriyor.

 FCC
Exit mobile version