Sosyal Medya

iPhone

Apple, iPhone X Soğuk Hava Sorunlarını Gidermek için Söz Verdi

Apple, iPhone X Soğuk Hava Sorunlarını Gidermek için Söz Verdi. iPhone X Soğuk Havalara alışık değil, Dokunmaya duyarsızlık var.

Bazı iPhone X sahipleri Görünüşe Göre Soğuk Havada Cihazlarını Kullanmakta Sorunlar Yaşıyor

Apple, iPhone X Soğuk Hava Sorunlarını Gidermek için Söz Verdi. Apple söz konusu iPhone X soğuk Hava Sorunları üzerinde zaten çalışıyoruz dedi.

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone X tüm dünyada satılmaya başlıyor. Ancak cihazı ilk alan kullanıcılarının geri dönüşleri bazı sorunları ortaya çıkarıyor.Bazı iPhone X sahipleri görünüşte soğukta yepyeni cihazlarını kullanırken sorunlar yaşıyorlar. Reddit’teki birkaç kullanıcıya göre, pahalı telefon “1000 Dolarlık”, dokunulduğunda dokunmatik özelliğini tam olarak kullanamıyor. Üstelik bu durum iOS cihazları için ideal kullanım yani ortam sıcaklığı olarak bildirilen 0 ile 35 Derece arasıdaki bir soğuklukta gerçekleşiyor.

iPhone X Soğuk Hava Sorunları Konusunda Güncelleme Yapacak.

Soğuk iklimlerde veya dört mevsimi yaşayan ülkelerde bu ciddi bir sorun yaşatabilir. The Loop‘a bu konuda açıklama veren Apple, Bu durumun bir yazılım güncellemesi ile düzeltileceğini söyledi.

Apple sözcüsü ayrıca;

iPhone X ekranının ani sıcaklık değişimlerinde dokunmaya geçici olarak tepkime vermediğinin farkında olduklarını söyledi.

Teknoloji devi zaten bir güncelleme üzerinde çalıştıklarını,bu durumun otomatik düzeltme hatasından kurtulma yazılımı güncelleştirmesine dahil edilmediği söyledi. Muhtemelen bir sonraki yazılım güncellemesinde düzeltilecek, anlaşılan bu. iPhone X Soğuk Hava Sorunlarının neden kaynaklandığı tam olarak açıklanmasada, tüm fonksiyonların kullanılabilir olması için ani ortam değişimlerinde biraz beklenmeli demeye getirdi.

Bununla birlikte bu sorunu bir kaç saniyeden daha fazla taşıyanlar içinse tavsiyesi var. Ekran kilidini açık tutarak kullanın.

Via: 9to5mac
Source: The Loop