Sosyal Medya

iPhone

iPhone XC Sızıntısı Renk Çeşitlerini ve Çift SIM Desteğini Gösteriyor

Apple 12 Eylül'de Düzenleyeceği Etkinlik Öncesinde Sızıntılara Engel Olamıyor. iPhone XC Olarak isimlendirilmesi beklenen yeni iPhone Modelinin Özellikleri Neler Olabilir?

12 Eylül’deki Etkinlik Öncesinde iPhone XS, iPhone XC Sızıntıları Yeni iPhone Özelliklerine Dikkat Çekiyor!

iPhone XC Sızıntısı Renk Çeşitlerini ve Çift SIM Desteğini Gösteriyor.

Apple’ın yeni iPhone’larını duyurmasını beklediğimiz 12 Eylül tarihi öncesinde özellikle; iPhone XS çevresinde oldukça fazla sızıntı olmuştu. Daha büyük ekran ve daha uygun fiyat ve üstelik Çift SIM desteği beklenen özellikler arasında. Çift Desteği Apple için neden önemli? 

Yeni bir sızıntı ise muhtemelen iPhone XC olarak adlandırılacak model için geldi. Temel özellikler şok edici bir tasarıma sahip değil. Dummy üniteler üzerinde, arkası cam ve yine arka tarafta tek kamera görünüyor.

Sızıntıda dikkat çeken aslında renk seçenekleri, Kırmızının yanında, beyaz ve rose gold rengi, Space gray yerine biraz daha maviye bakan bir renk tercih edilmiş gibi duruyor. Söz konusu sızıntı doğruysa, Apple satışlarını arttırmak için baharı beklemeden iPhone XC Kırmızı rengini hemen satışa sunabilir.

iPhone XS

Çift SIM Desteği !

Fotoğraflardan biri de, en az bir 2018 iPhone varyantının bu özelliği sunacağı konusunda destek veren çift SIM yuvaları gösteriyor. Ancak MacOtakara’nın Apple’ın iPhone XS için çift SIM desteği alabileceğini iddia etmesinden dolayı çok fazla heyecanlanmak istemeyebilirsiniz.

İkinci SIM yuvası Çin, Hindistan ve Çift SIM’in popüler olduğu diğer pazarlar için koyulmuş olması bizi şaşırtmıyor.

Fotoğraflar, 6,1 inçlik iPhone lansmanından oluşan çok sayıda renkle inandırıcı geliyor. Ayrıca Apple’ın geçen yılın düşük maliyetli modeli olan iPhone 8’deki cam destek ve alüminyum kaplama karışımıyla tutarlılık gösteriyor.

Elbette iPhone XC’nin bu şekilde görülüp görülmeyeceğini bir kaç gün içinde göreceğiz.