TeknoTalk

iPhone’a Ek Vergi Geldi mi? Yüzde 100 Vergi Artışı Olan Ürünler?

ABD’den ithal edilecek ürünlere ek vergi yüzde 100 arttırıldı

iPhone‘a Ek Vergi Geldi mi? Yüzde 100 Vergi Artışı Olan Ürünler? Teknolojik ürünlere boykot çağrısı yapıldı ancak en çok merak edilen Apple ürünlerine ek vergi gelip gelmediği! iPhone vergi artışı var mı ? iPhone Boykotuna Destek için Alınabilecek Telefonlar, Fiyatları ve Özellikleri Neler? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği akıllı telefon alternatifleri neler?

iPhone’a Ek Vergi Geldi mi? Yüzde 100 Vergi Artışı Olan Ürünler arasında teknolojik ürünler var mı?

ABD menşeli bazı ürünlerin ithalatında ek mali yükümlülük oranlarının yüzde 100 artırılmasına dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, ithalatında ek mali yükümlülük tahsil edilecek bazı ABD menşeli ürünler ve uygulanacak yeni oranlar şöyle: 

“Bu kararın yayımı tarihinden önce Türkiye’ye sevk edilmek üzere bir taşıma belgesi düzenlenerek yüklemesi yapılmış eşyanın, bu kararın yayımı tarihinden itibaren en geç 45 gün içinde ithalatına ilişkin gümrük beyannamesinin tescili veya gümrük mevzuatı çerçevesinde özet beyanın verilmesi dahilinde, bu değişiklik kararından önceki ek mali yükümlülük oranları uygulanacak” denildi.

Yüzde 100 Ek Vergi Alınacak Ürünlerin Listesi

iPhone’dan Alınan Vergi Değişmedi!

iPhone Boykotuna Destek için Alınabilecek Telefonlar, Fiyatları ve Özellikleri Nelerdir?

iPhone Boykotuna Destek için Alınabilecek Telefonlar, Fiyatları ve Özellikleri Neler? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği akıllı telefon alternatifleri neler?

Exit mobile version