Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

iRobot’tan ev tozlarına karşı sonbahar kampanyası!

iRobot, sonbaharda ev tozuna karşı hassasiyeti olanlara Clean Base Otomatik Kir Boşaltma İstasyonuna sahip robot süpürgeleri öneriyor. Üstelik otomatik kir boşaltma istasyonlu modeller dahil tüm robotlar 21-31 Ekim’de www.irobot.com.tr sitesinde kupon kodu ile indirimli olarak sunuluyor.

iRobot ile Sonbaharda Ev Tozlarını Dert Etmeyin

Sararan ve dökülen yapraklar, soğuyan havalar artık sonbaharın geldiğini işaret ederken, alerjik hassasiyeti olanlar için ev hijyeni daha da önemli hale geliyor. Şehir hayatına döndükten sonra artan küf ve ev tozları ile mücadele döneminde en yakın yardımcınız olmaya aday iRobot, ev temizliğinde sizleri yalnız bırakmıyor.  Dünyada 40 milyondan fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıran Amerikan robot süpürge markası iRobot, sonbaharda ev tozuna karşı hassasiyeti olanlara Clean Base Otomatik Kir Boşaltma İstasyonuna sahip robot süpürgeleri öneriyor. Üstelik otomatik kir boşaltma istasyonlu modeller dahil tüm robotlar 21-31 Ekim’de www.irobot.com.tr sitesinde kupon kodu ile indirimli olarak sunuluyor.

Ev tipi robot süpürge kategorisinin kurucusu olarak hayatımıza giren iRobot, sunduğu zahmetsiz ev temizliği ile kullanıcıların yaşam kalitelerini arttırmayı hedefliyor. Üstün kalitesi ile dikkat çeken iRobot akıllı robot süpürge ve paspaslar, yeni özellikler ile güncellerek kullanıcıların hayatlarını günden güne daha fazla kolaylaştırıyorlar.

Clean Base Otomatik Kir Boşaltma İstasyonu ile Sıfır Toz Teması

Küf ve ev tozlarının arttığı sonbahar döneminde alerjik hassasiyeti olanlar için özellikle Clean Base Otomatik Kir Boşaltma İstasyonuna sahip robot süpürge modelleri öneriliyor. Roomba i3+, i5+, i7+, j7+ ve s9+ Akıllı Robot Süpürgeler evi temizledikten sonra kendi toz haznelerini de temizliyorlar. Toz haznesinde biriken tozlar, robot süpürme işini bitirip Clean Base Otomatik Kir Boşaltma İstasyonuna döndüğünde, polen ve küfün %99’unu yakalamak için alerjen engelleme malzemesi kullanan AllergenLock™ torbalarına otomatik olarak geçiyor. Bu istasyon 30 toz haznesi kapasitesine sahip olduğundan, böylece ortalama 60 gün boyunca tozdan uzak kalınabiliyor ve kullanıcılar kiri tozu düşünmeden sonbaharın tadını çıkarabiliyor.

Sonbahar Kampanyası

Sonbaharda ev hijyenini destekleyen iRobot, www.irobot.com.tr web sitesinde 21-31 Ekim tarihlerinde kupon kodu ile robot süpürge ve paspas ürünlerinde yüzde 15’e varan indirim fırsatı sunuyor.