Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

İşletmelerin harcamaları Masraff’la kontrol altında

Şirketlerin harcamalarını kontrol altında tutmayı sağlayan Masraff, dijitalleşme sayesinde personel giderlerine ilişkin fatura ve fişlerin manuel girişi, fiziki olarak saklanması, şirket kurallarının suistimal edilmesi gibi birçok aksayan noktanın düzeltilmesinde önemli bir role sahip.

İşletmelerin harcamaları Masraff’la kontrol altında

 

Yapay zekayla hem zamandan hem masraftan tasarruf imkanı…

Şirketlerin harcamalarını kontrol altında tutmayı sağlayan Masraff, dijitalleşme sayesinde personel giderlerine ilişkin fatura ve fişlerin manuel girişi, fiziki olarak saklanması, şirket kurallarının suistimal edilmesi gibi birçok aksayan noktanın düzeltilmesinde önemli bir role sahip. Yapay zeka algoritmaları sayesinde pratik veri girişi imkanı tanıyan Masraff, sunduğu çözümle şirketlerin masraflarını azaltmasını ve giderleri kontrol altına almasını sağlıyor.

 

Şirket çalışanlarının taksi, yemek ve otopark gibi harcamalarını takip etmek özellikle çalışan sayısı attığında çok zor bir hal alıyor.

 

Giderlerin belge girişleri ve onay süreçleri hem çalışan hem de yöneticiler için zaman ve efor kaybına yol açıyor. Süreci dijitalleştirerek hızlandıran ve zaman tasarrufu sağlayan Masraff, yapay zeka algoritmalarıyla fiş ve fatura üzerindeki verileri saniyeler içinde sisteme aktarıyor, onay mekanizmalarından geçiriyor, 17’den fazla ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) sistemine tek tuşla entegre ediyor. Getir, Yemeksepeti, Hepsiburada, Commencis, Starbucks, Ramsey, Sanko Holding, BluTV, Bilyoner gibi birçok şirketin tercih ettiği Masraff, şirketlerin masraflarını düşürebilmesi ve giderleri kontrol altına almasıyla öne çıkıyor.