Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

İsotlar Grup, geri dönüşümü destekleyen projesini hayata geçirdi!

İsotlar Grup, çatılarını güneş enerjisi santrali ile (GES) kaplatarak geri dönüşüme olan yatırımlarından bir yenisini gerçekleştirdi.

İsotlar Grup, geri dönüşümü destekleyen projesini hayata geçirdi!

Dünyanın lider otomotiv markalarından olan Volkswagen, Audi, Volkswagen Ticari, Skoda, Seat, Renault-Dacia, DOD ve D-Expert’in Türkiye temsilcilerinden biri olarak faaliyet gösteren İsotlar Grup, çatılarını güneş enerjisi santrali ile (GES) kaplatarak geri dönüşüme olan yatırımlarından bir yenisini gerçekleştirdi.

Aykan-Kayseri şubesinde devam eden 5.000 KW kapasiteli GES projesi sayesinde şubenin tüm elektrik tüketiminin karşılanması hedefleniyor.

“Yenilikçi bakış açımızla geleceğe yönelik yatırımlarımıza devam edeceğiz”

“İsotlar Grup olarak daha temiz bir çevre için kendi marka ve temsilciliklerimizde geri dönüşümü destekleyen yatırımlarımızı zaten gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda uzun süredir güneş enerjisi sistemlerine yatırım yapmak konusunda araştırmalarımızı derinlemesine yürütüyorduk”diye ifaden İsotlar Grup Yönetim ve Planlama Direktörü Ziya Turan hedeflerinin sektördeki diğer markalara örnek teşkil etmek olduğunu vurguladı.

Doğal kaynakların geri dönüştürülmesi konusunda güneş enerjisi sistemlerine yapılan bu yatırımla birlikte şirket ekonomisine katkı sağlamayı da hedeflediklerini dile getiren Turan,

“5.000 KW kapasiteli GES Projemizin ilk ayağını Aykan’ın Kayseri şubesinde tamamladık. Projenin devamında Adana ilindeki tesislerimizden olan; Renault-Dacia, Skoda, Volkswagen, Audi ve DOD’ta kurulumlarımız yapılacak. İsotlar Grup bünyesinde 2. el konusunda faaliyet gösteren bir diğer markamız İsoto showroomlarına da geri dönüşümü destekleyen projemiz kapsamında GES uygulaması gerçekleştirilecek. Grup olarak, yenilikçi bakış açımızla geleceğe yönelik yatırımlarımıza devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.