Sosyal Medya

Samsung

Israrla Galaxy Note 7 Kullananlara Son Uyarı! Getir, Yoksa Kullanamazsın!

Galaxy Note 7 Kullananlara Son Uyarı, Samsung kullanıcılarını cihazları geri getirmeleri konusunda ikna etmeye çalışıyor, DETAYLAR!

Samsung hala iade edilmeyen milyonlarca cihaz için yeni bir hamle geldi.

Samsung’tan ısrarla Galaxy Note 7 kullanmaya devam edenlere son bir uyarı geldi! 

Samsung’tan Galaxy Note 7 kullananlara son darbe! Yazılım ile cihaz komple devre dışı bırakılacak.

 

Israrla Galaxy Note 7 Kullananlara Son Uyarı! Getir, Yoksa Kullanamazsın!

Samsung geri dönüşüm programı ile piyasadan toplamaya çalıştığı 2 milyon cihazdan hala büyük bir kısmı geri gelmiş değil. Kullanıcılarını ikna etmek için pek çok yönteme başvuran Samsung, ısrarla Galaxy Note 7 kullanmaya devam edenlere son bir uyarı gönderdi.

ABD’nin beşinci en büyük telekomünikasyon ağına sahip şirketi olan US Cellular‘dan bir Note 7 kullanıcısına gönderilen mesaja göre;

15 Aralık’ta Samsung, Galaxy Note 7’lerin yazılımlarını, şarj olmalarını önleyen bir yazılım ile değiştirecek ve telefonlar artık çalışmayacak.

AS OF DEC. 15, SAMSUNG WILL MODIFY THE SOFTWARE TO PREVENT THE GALAXY NOTE7 FROM CHARGING. THE PHONE WILL NO LONGER WORK.”

15 Aralık’tan itibaren ise, Note 7’yi kullanan Kanadalılar, artık arama, veri kullanımı veya kısa mesaj göndermek için hiçbir Kanada mobil şebekesine bağlanamayacak.

Galaxy Note 7 Kullananlara Son Uyarı, Geri Getir, Yoksa Kullanamazsın!

Avrupa’da ise, pilin şarj oranı, yeni bir güncelleme ile yüzde 30’a düşürülecek. Ama şimdilik, Avrupa için bir “bağlantı kısıtlamasından” bahsedilmiyor. Avrupa için alınan karar, 15 Aralık’ta devreye girecek.

AndroidCentral