Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

istegelsin, Yandex.Routing’i kullanmaya başladı!

istegelsin, teslimatları araçlara otomatik olarak dağıtan ve her bir araç için en uygun rotayı oluşturan lojistik optimizasyon hizmeti olan Yandex.Routing’i kullanmaya başladı.

istegelsin’den Yandex ile yeni bir iş birliği

Her gün binlerce müşterisinin siparişini eksiksiz ve tam zamanında ulaştıran taptaze süpermarket istegelsin’in teslimatlarında rota optimizasyonu için gerçekleştirdiği anlaşma sektörde bir ilk olma özelliğini taşıyor. Bu anlaşma çerçevesinde istegelsin, teslimatları araçlara otomatik olarak dağıtan ve her bir araç için en uygun rotayı oluşturan lojistik optimizasyon hizmeti olan Yandex.Routing’i kullanmaya başladı.

Taptaze süpermarket istegelsin için, kendi depolarında sakladığı ürünleri soğuk zincir kırılmadan müşterisinin buzdolabına ulaştırmak kadar, tam istenen saatte teslim etmek de büyük önem taşıyor.

Zengin ve çeşitli ürün yelpazesini, 10.00 ila 00.00 saatleri arasında eksiksiz ve tam zamanında müşterilerinin kapısına kadar götürmeyi taahhüt eden istegelsin, yoğun trafik ya da kapalı yollar nedeniyle teslimatta yaşanacak zaman kayıplarının önüne geçmek amacıyla Yandex.Routing’i kullanmaya başladı.

Eksiksiz ve Tam Zamanında Teslimatta Rakip Tanımıyor

istegelsin, pazarda tahmini varış zamanını ayarlayan çözümlerden biri olan Yandex.Routing’in de katkısıyla siparişleri tam zamanında teslim etme oranında rekabetçi gücünü daha da öne çıkarıyor.

Lojistik maliyetlerini düşüren ve sipariş başına maliyette verimlilik sağlayan rota optimizasyonu, istegelsin’in en önemli ana vaatlerinden biri olan kaliteli hizmet ve ürünleri uygun fiyat ile sunma misyonunu daha da pekiştiren güçlerinden biri oluyor.

Yandex.Routing ile yapılacak iş birliği sayesinde aynı zamanda kat edilen kilometre mesafesinin yüzde 15 oranında azaltılması ve böylece daha az karbon emisyonu salınması yoluyla sürdürülebilirlik hedeflerine de anlamlı katkı yapılması planlanıyor.