Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

istegelsin’in yeni reklam filmi yayınlandı!

istegelsin’in yeni reklam filminde, Güven Kıraç ve Seda Bakan,‘Mr. And Mrs Smith’ rolüne giriyor, alışveriş torbasından çıkan simitlerin tazeliğini test etmek ise ‘Akıllı Taze’ Cemre Demircan’a düşüyor…

istegelsin’in Taze Fırını’ndan taptaze ve hesaplı alışveriş fırsatı

istegelsin’in yeni reklam filminde, Güven Kıraç ve Seda Bakan,
‘Mr. And Mrs Smith’ rolüne giriyor, alışveriş torbasından çıkan simitlerin tazeliğini test etmek ise ‘Akıllı Taze’ Cemre Demircan’a düşüyor…

Taptaze süpermarket istegelsin, yeni reklam filminde yine tazeliğini konuşturuyor. Kreatif çalışmalarını M.A.R.K.A.’nın yürüttüğü kampanyanın gösterime giren son filminde, bu kez Güvenç Kıraç ve Seda Bakan’ın mutfağında, alışveriş torbasından çıkan simitlerin tazelik testine tanık oluyoruz.

Birinin altında istegelsin, diğerinde senal market logosu bulunan tabaklardaki simitlerin tadına bakıp tazeliklerini test etmek yine ‘Akıllı Taze’ torun Cemre Demircan’a düşüyor. İki simidin de tadına bakan küçük kız, beğendiği simidi işaret ediyor. Tabağı heyecanla kaldıran Seda Bakan istegelsin logosunu görünce büyük şaşkınlık yaşarken, küçük kız istegelsin’in çıtır çıtır simidini yemelere doyamıyor!

Fırından kapınıza…

Ürün portföyünde meyve-sebzeden temel gıdalara, teknolojiden tekstile ve oyuncaktan anne-bebek malzemelerine kadar 7 bin çeşit ürün bulunan istegelsin, fırından yeni çıkmış taptaze poğaçalar, börekler, lezzetli brownie’ler, çeşit çeşit ekmek isteyen kullanıcılarını da mutlu ediyor. istegelsin, taze fırın ürünlerinin teslimatını özel araçlarla, tam zamanında ve eksiksiz yaparken, “istegelsin’in Taze Fırın’ından iste… Hem taze hem hesaplı gelsin evine…” diyor.

REKLAM FİLMİNİN KÜNYESİ:

Reklamveren: istegelsin

  • Reklamveren Temsilcisi: Beren Akdeniz, Neslihan Yurt, Miray Gürgener
  • Reklam Ajansı: M.A.R.K.A.
  • Kreatif Grup Başkanı: Hulusi Derici
  • Kreatif Direktör: Doğan Mirdoğan
  • Kreatif Ekip: Kübra Altıntaş, Batuhan Söylemez, Çağdaş Sarıpınar, Eyüp Yardımcı
  • Müşteri İlişkileri: İlkay Ünlü, Mine Bostan Kuzman, Elif Gürpınar, Selin Erkek
  • Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
  • Yönetmen: Hakan Yonat