Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

iWallet, esnek yan haklarla fark yaratıyor

İhtiyaca göre çalışan ödüllendirme ve özlük haklarına ilişkin yardımlar arasında; giyim, akaryakıt, market, kitap, teknoloji ve dijital platform üyelikleri gibi seçenekler sunan iWallet, esnek yan haklarla fark yaratıyor. 

Esnek Yan Haklarının Önemi Gün Geçtikçe Artıyor

Çalışanların sosyal güvenlik sistemine dahil olması yasal bir yükümlülük… Ancak çalışan memnuniyeti sağlanması ve çalışanların verimliliğini üst düzeyde tutabilmek için şirketlerde esnek yan haklar kavramı ön plana çıkıyor. Bu konuda çalışanlarına ayrıcalıklı fırsatlar sunan şirketler gün geçtikçe artıyor ve işveren olarak tercih ediliyor.

Çalışanlar yemek, yakıt, ödüllendirme, tatil, çalışma saatleri gibi konularda kendilerine esnek çözümler sunan şirketlere yönelmeye başladılar. İK departmanları için bu süreci yönetmek artık bir başarı kriteri haline geldi.

Yenilikçi finansal teknolojileri sayesinde kurum ve kuruluşlar ile çalışanlara ”değer yaratan” çözümler sunan iWallet, kurulduğu 2018 senesinden bu yana sunduğu hizmet ve yeniliklerle tercih edilenler arasında yerini aldı. İhtiyaca göre çalışan ödüllendirme ve özlük haklarına ilişkin yardımlar arasında; giyim, akaryakıt, market, kitap, teknoloji ve dijital platform üyelikleri gibi seçenekler sunan iWallet, esnek yan haklarla fark yaratıyor.

iWallet ile çalışanlara yan haklarını istedikleri gibi harcama olanağı 

iWallet çalışanların yan hak bütçelerini dilediklerince harcamalarına olanak tanıyor. Maaş dışı ödeneklerin, tek dijital cüzdan üzerinden yönetilmesini sağlayan ve bu yöntem sayesinde hayatlara kolaylık katan iWallet, çalışanlara 20 binin üzerinde online ve fiziksel mağazada alışveriş imkânı sunuyor. 200 bin üzerinde kullanıcıya ulaşan iWallet, Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vererek fark yaratmaya devam ediyor.

Şirketler için sunduğu vergi avantajları ve işletme kolaylıkları ile de bu hizmetleri sunan firmalar ile işbirlikleri günümüzde büyük önem kazandı. iWallet yerli bir girişim olarak iş dünyasının nabzını, İK süreçlerini, çalışan beklentilerini ve tercihlerini yakından takip ediyor ve ihtiyaçların hızlı ve sorunsuz şekilde karşılanması noktasında öne çıkıyor. Maaş dışı ödenekleri çalışanlar için tek bir dijital cüzdanda toplayan iWallet birçok farklı kategoride harcadıkça puan kazanma dahil olmak üzere 20 binin üzerinde fiziksel mağazada ve 500 binin üzerinde üründe harcama imkânı sunuyor.

iWallet Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tabuk yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“iWallet olarak ürün ve hizmet çeşitliliğimizi artırmak bizim önceliğimiz. Şirketlere ne kadar geniş bir yelpazeden ürün ve hizmet sunabilirsek çalışanları için sunacakları esnek yan haklar paketini cazip hale getirebiliyoruz. Böylelikle müşterimiz olan şirketler çalışanları ile daha yakın bir bağ kuruyor ve çalışan memnuiyet oranı yükseliyor. iWallet üzerinden çalışanlarına yükledikleri ödüllerin hangi noktalarda kullanıldığını müşterilerimize raporluyoruz. Bu bilgiler İK departmanlarının bir sonraki dönem için atacağı adımları belirlemelerine yardımcı oluyor. Teknolojik alt yapımız, sadece iWallet olarak kullanıcılara sunduğumuz kullanımı kolay mobil uygulamamızda değil, aynı zamanda şirketler için hazırladığımız raporlama sisteminde de kullanılıyor. Müşterilerimizle yakın çalışarak çalışanlarının ihtiyaçları noktasında özel çözümler sunmak bizi rakiplerimizden ayırıyor. “ 

iWallet uygulaması AppStore ve GooglePlay’den ücretsiz olarak indirilebilir. Ayrıca kurumsal müşteriler web sitemizdeki irtibat bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.


iWallet Hakkında: 

Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren iWallet, tamamen dijital cüzdan olma özelliğine sahip. 2018 yılında kurucusu Harun Soylu tarafından hayata geçirilen iWallet, çalışanlara birçok farklı kategoride harcadıkça puan kazanma dahil olmak üzere 20 binin üzerinde fiziksel mağazada ve 500 binin üzerinde üründe harcama imkânı sunuyor.