Sosyal Medya

Otomobil

Jaguar’ın tamamen elektrikli ilk SUV’u I-PACE İstanbul Bomontiada’ya Geliyor

Jaguar’ın tamamen elektrikli performans SUV’u Yeni Jaguar I-PACE, İstanbul bomontiada’da kurulan konsept pop-up showroom “Jaguar Electric Zone”da 28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında meraklılarıyla buluşuyor. I-PACE İstanbul Bomontiada !!!

BOMONTİADA JAGUAR’LA ELEKTRİKLENİYOR!

Jaguar’ın tamamen elektrikli ilk SUV’u I-PACE, İstanbul bomontiada’ya geliyor.

Kültür, sanat ve eğlencenin adresi bomontiada’ya kurulan Türkiye’nin ilk elektrikli araç konsept pop-up showroomu 28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Yeni Jaguar I-PACE ve elektrikli araç dünyası hakkında bilgi verecek. Teknoloji tutkunları online randevu alarak Yeni Jaguar I-PACE’i test edebilecek.

Jaguar’ın tamamen elektrikli performans SUV’u Yeni Jaguar I-PACE, İstanbul bomontiada’da kurulan konsept pop-up showroom “Jaguar Electric Zone”da 28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında meraklılarıyla buluşuyor. Elektrikli araç dünyası hakkında bilgi vermeyi hedefleyen Jaguar Electric Zone’da aynı zamanda test sürüşü de gerçekleştirilebilecek.

Jaguar i-Pace

Güçlü spor otomobil performansı ve beş koltuklu SUV rahatlığını bir araya getiren tamamen elektrikli Yeni Jaguar I-PACE, dört çeker özelliği ve yükselebilen süspansiyonları sayesinde hafif arazi koşullarındaki kabiliyetiyle de dikkat çekiyor. 470 km menzile sahip Yeni Jaguar I-PACE 400 beygir güç sağlayan elektrikli motoru ile 0’dan 100 km/sa hıza 4,8 saniyede ulaşabiliyor.

Yeni Jaguar I-PACE’i test etmek isteyen otomobil tutkunları http://www.jaguar-turkiye.com/bomontiada adresinden test sürüşü için randevu alabiliyor.

Jaguar Electric Zone

  • Yer: bomontiada Avlu
  • Adres: Silahşör Cad., Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, 34384 Şişli/İstanbul
  • Tarih:28 Eylül-7 Ekim
  • Saat: Hafta içi: 12.00-18.00
  • Hafta sonu: 11.00-18.00