Sosyal Medya

iPhone

Jamie Foxx iPhone 6S Reklamlarında Başrolde

Apple, Jamie Foxx ve NBA oyuncusu Steph Curry’nin rol aldığı yeni reklamları yayınladı.

Apple, Jamie Foxx ve NBA oyuncusu Steph Curry’nin rol aldığı yeni reklamları yayınladı.

Apple, yeni modellerinde sunduğu yenilikleri ve özellikleri tanıtmak için hazırladığı reklam videolarında bazı ünlü isimlere de yer verdi. Geçtiğimiz haftasonu YouTube kanalına üç yeni reklam yükleyen teknoloji devinin bu tanıtım videolarında aktör Jamie Foxx ve basketbol yıldızı Steph Curry’nin oynadığı görülüyor. Bu iki ünlü isime eşlik eden diğer oyuncularla da birlikte, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın sahip olduğu teknik özellikler sergileniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=oLcz6IfecaA

Söz konusu reklamlardan 15 saniyelik iki videoda da Jamie Foxx’un yer alıyor ve aktör, cihazlardaki Siri uygulamasını eller serbest bir biçimde kıllanırken görülüyor. Bu videoların birinde Siri’nin kendi sesini çekici bulduğunu belirtmesinin ardından Foxx, onunla dalga geçerek Apple’ın bu kişisel asistanının kendisine abayı yaktığını söylüyor. Bir diğerinde Siri’ye yazı tura atmasını söyleyen Foxx, karşılığında “tura” yanıtını alınca bunun artık iyice bir bilim kurguya döndüğünü ifade ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Apple Watch videolarında olduğu gibi, firmanın bu yeni reklamları da oldukça kısa. Yeni reklamlar, zaten bütün iPhone kullanıcılarının tanıdık olduğu bir kişisel asistanın bazı özelliklerini Foxx’un karizmasını ön plana çıkararak gündeme getiriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=RAK-X4qt7_E

Bu yeni tanıtım videolarından üçüncüsü ise bir dakika uzunluğunda. Söz konusu reklam daha çok Apple’ın yeni akıllı telefonlarındaki önemli geliştirmelere dikkat çekiyor. NBA’in önemli oyuncularından Steph Curry’nin görüldüğü videoda, yeni video güncellemeleri, kamera seçenekleri, Live Photos gibi özelliklere odaklanılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=N_r349riLEE