Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

JBL’den Çocukları Mutlu Edecek Karne Hediye Alternatifleri!

JBL’den Çocukları Mutlu Edecek Karne Hediye Alternatifleri!

 

Yarıyıl tatiliyle beraber karnelerini alan milyonlarca çocuğun ortak beklentisi onları motive edecek bir karne hediyesi… Ailelerinden teknolojik hediyeler bekleyen çocuklar, JBL’in birbirinden dinamik ve üstün performanslara sahip modelleri ile mutlu bir tatil geçirecekler.

 

Yarıyıl tatiliyle birlikte çocuklarının karnelerini inovatif ve yaratıcı hediyelerle ödüllendirmek isteyenler için JBL, üstün performanslarıyla dikkat çeken pek çok ürün sunuyor. Kulak üstü kulaklıklardan, taşınabilir hoparlörlere kadar çocukların unutamayacakları bir tatil geçirmelerini sağlayacak hediye alternatiflerini sizler için derledik.

Efsanevi JBL sesi en genç müzik meraklıları için tasarlandı

 

JBL JR310 Kulak Üstü Çocuk Kulaklığı, çocuklarınız için güvenli, hafif ve özel olarak boyutlandırıldı. Yumuşak kafa bandı ve kulak yastıklarıyla çocuklarınızın konforu için özel olarak tasarlanan JBL JR310, işitme sağlığını korumak için ses seviyesinde 85dB’yi aşmayan özelliğiyle dikkat çekiyor. Çocuklarınızın müzik dinledikleri ya da oyun oynadıkları her anda yanlarında olacak JBL JR310, canlı renkleriyle de göz dolduruyor.

JBL Quantum ile oyun keyfi doyasıya yaşayacak

 

Oyun içerisindeki en ufak ayak sesinden, en yüksek patlama sesine kadar her sahneyi benzersiz bir deneyime dönüştüren JBL Quantum 100, oyunsever çocuklar için ideal bir hediye olacak. Özel tasarlanan hafif kafa bandı ve hafızalı kulak yastıklarına sahip olan JBL Quantum 100, bu özellikleriyle çocuğunuza konforlu bir oyun deneyimi yaşatacak.

 

22 saat kullanım süresine sahip JBL Quantum 350 ise kablosuz oyun kulaklığı ile çocuğunuz uzun süreli oyun keyfini doyasıya yaşayabilecek. Ergonomik olarak tasarlanmış JBL Quantum 350, kulak şekline uyum sağlayan kulaklık süngerleri ve hafif kafa bandıyla uzun süre kullanılabiliyor.

Hafif, katlanabilir ve konforlu; JBL Tune 570BT

 

JBL imzası taşıyan Pure Bass teknolojisine sahip kulaklık modeli JBL Tune 570BT, bu özelliğiyle güçlü bir bas performansı sunuyor. 40 saate kadar pil ömrüne sahip Tune 570BT, 160 gramlık hafif ve katlanabilir tasarımıyla çocuklarınıza gün boyu konforlu bir kullanım kolaylığı sağlıyor.

Müzik JBL Go Essential ile her yere taşınıyor

 

4.2 bluetooth sürümü sayesinde akıllı cihazlara çok hızlı bir şekilde bağlanabilen JBL Go Essential, yüksek pil performansıyla uzun süreli kullanım imkânı tanıyor. 180 gr. net ağırlığı ve avuç içine sığacak kadar küçük yapısıyla çocukların her yere taşıyabileceği JBL Go Essential aynı zamanda su geçirmez özelliğiyle de dikkat çekiyor.