Sosyal Medya

Donanım

JBL’in en yeni ürünleri ses deneyiminde çığır açıyor!

JBL, en yeni ürünleri Flip 6 taşınabilir hoparlör, Quantum 350 kablosuz kulaklık, PartyBox 710 ve PartyBox 110 hoparlörler, Reflect Flow PRO, JBL Tune 130NC ve 230NC kablosuz kulaklıkları ile üstün performanslı ses deneyimini müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

JBL, EN YENİ ÜRÜNLERİ İLE SES DENEYİMİNDE ÇIĞIR AÇIYOR

JBL, en yeni ürünleri Flip 6 taşınabilir hoparlör, Quantum 350 kablosuz kulaklık, PartyBox 710 ve PartyBox 110 hoparlörler, Reflect Flow PRO, JBL Tune 130NC ve 230NC kablosuz kulaklıkları ile üstün performanslı ses deneyimini müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Mükemmel ve gerçeğe yakın ses deneyimini yaşatan yeni ürünler, tasarımları, suya dayanıklılıkları ve uzun pil ömürleriyle müzik tutkunlarını eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor.

Ses teknolojisi alanında 75 yıldır kulaklık ve hoparlörleriyle öne çıkan JBL, HARMAN’ın Amsterdam’daki Avrupa merkezinden yapılan canlı yayında yeni ürünlerini tüm dünyaya tanıttı. Online etkinlikte JBL’in yeni ürünleri Flip 6 taşınabilir hoparlör, Quantum 350 kablosuz kulaklık, PartyBox 710 ve PartyBox 110 hoparlörler, Reflect Flow PRO, JBL Tune 130NC ve 230NC kablosuz kulaklıkların öne çıkan özellikleri anlatıldı.

Tüm maceralarınıza eşlik edecek güçlü ses deneyimi

JBL’in en yeni taşınabilir hoparlörü JBL Flip 6, yeni logo tasarımı, birinci sınıf malzemeleri ve yenilenen renk seçenekleri ile müzikseverlere yepyeni bir ses deneyimi sunuyor. Hareket halindeyken bile güçlü bir ses deneyimi yaşatan JBL Flip 6, dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. 12 saatlik çalışma süresine sahip JBL Flip 6, aynı zamanda IP67 tamamen su ve toz geçirmezlik özelliği ile her alanda uzun ömürlü kullanım sağlıyor. PartyBoost uyumlu JBL Flip 6, yeni ses yapılandırması ile bastan orta ve tizlere kadar her çarpıcı ayrıntıyla müzik deneyimi sunuyor.

JBL Quantum 350 kablosuz kulaklık ile oyunun seviyesi yükseliyor

JBL Quantum serisinin en yeni üyesi JBL Quantum 350 kablosuz kulaklık, üstün ses deneyimi ile oyun severlerin gözdesi oluyor. JBL QuantumSOUND imzasını taşıyan JBL Quantum 350, 2.4G kablosuz kulaklığıyla oyun sırasında özgürce hareket etmeyi sağlayarak rekabet avantajını oyun severlere sunuyor. Tüm oyun konsollarına uyum sağlayan JBL Quantum 350’de DISCORD sertifikası ve çıkarılabilir, yönlendirilebilir ses odaklı bir bom mikrofon bulunuyor. Ayrıca 22 saatlik pil ömrüne sahip JBL Quantum 350, 5 dakikalık şarj etme ile 1 saatlik güç sağlıyor.

Partilerin en renkli iki yeni üyesi

Yeni JBL PartyBox 710 ve PartyBox 110 hoparlörler, daha iyi ses, gelişmiş ışık gösterileri, daha sağlam bir tasarım ve zengin bağlantı seçenekleri ile parti deneyimi üst seviyelere çıkıyor. Daha iyi ses projeksiyonu için açılı arka tasarıma sahip JBL PartyBox 710 ve PartyBox 110 hoparlörler sağlam tekerlekleri ile her yere kolayca götürülebiliyor.

Renkli çalışan flaş, 8 RGB animasyonu, renkli projeksiyon ışığı, yıldızlı ışık ve kulüp ışığı ile müziğin ritmiyle senkronize göz kamaştırıcı bir ışık gösterisi sunan JBL PartyBox 710 ve PartyBox 110, gitar ve mikrofon girişleri ile de eğlenceyi doruklarda yaşatıyor. IPX4 sıçramaya dayanıklı özelliğe sahip hoparlörler aynı zamanda 12 saat pil ömrü ile uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor. Ayrıca JBL PartyBox Uygulaması ile bağlantı kurarak partinin telefonla kontrol edilmesi, müziklerin değiştirilmesi, ışık gösterisinin özelleştirilmesi sağlanıyor.

Kendinden ödün vermeyen stil

JBL’nin en yeni kablosuz kulaklıkları JBL Reflect Flow PRO, JBL Tune 130NC ve 230NC kullanıcılarına her tür yaşam tarzına mükemmel ses uyumu sunuyor. Ses yükseltmeler ve heyecan verici yeni özelliklerle dolup taşan JBL Reflect Flow PRO, uyarlanabilir gürültü engelleme özelliği sunarken aynı zamanda imza niteliğindeki JBL POWERFIN tasarımıyla kulakta üstün ve güvenli bir oturmayı garanti ediyor. 30 saat çalışma süresine sahip olan JBL Reflect Flow PRO, 6 mikrofonu ile rüzgarlı havada aramalarda veya toplantılarda bile mükemmel ses netliği sağlıyor.

Yeni JBL Tune 130NC ve 230NC ise 4 mikrofonu ve yeni silikon uçları ile daha güvenli bir uyum ve en iyi bas performansını sağlıyor. Toplam 40 saat çalışma süresine sahip JBL Tune 230NC, hızlı şarj özelliği ile sadece 10 dakikalık şarjla tam bir saat müzik dinleme imkanı sunuyor.

JBL Reflect Flow PRO, JBL Tune 130NC ve 230NC, tuzlu suda bile üstün performans sağlayan en yüksek endüstri standardı olan IP68 toz geçirmezlik ve aşırı su geçirmezlik derecesi sayesinde okyanusta bile kullanım sağlıyor.

JBL’den daha sürdürülebilir geleceğe

JBL’in sürdürülebilirliğe olan bağlılığı ve yeşil ürünlere olan artan tüketici talebi, JBL’in geri dönüştürülebilir ürünlere olan inancını arttırıyor ve ilham veriyor. Ürünlerinde kullanılan malzemelerin biyolojik olarak parçalanabilmesi, geri dönüştürülebilir ve çevre dostu olması, teknoloji sektöründe öncü olmasını sağlıyor. JBL, daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunabilmek için doğa dostu iş ortakları ile çalışarak ürünlerini tasarlamaya devam ediyor.

JBL’in yeni ürünlerini ulaşılabilir fiyatlarıyla önde gelen teknoloji mağazaları ve online satış noktalarında bulabilirsiniz.