Sosyal Medya

Genel

Kaçırılmamaması Gereken 5 Uygulama : Yallo , WifiMapper , Dead Eyes ve Diğerleri

Listemizde zombi temalı biz puzzle oyunu , wi-Fi noktalarını bulabileceğiniz WifiMapper ve Bittorent kriptolu mesajlaşma Yallo ve Sunrise

Bu hafta listemizde zombi temalı biz puzzle oyunu , ücretsiz wi-Fi noktalarını bulabileceğiniz WifiMapper ve Bittorent’in kriptolu mesajlaşma uygulaması var.

Bittorrent Bleep

BitTorrent Bleep
Muhtemelen dosya paylaşım servisi olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak Bu uygulama kriptolu bir mesajlaşma uygulaması. Özellikle Fısıltı modunda kullandığınızda mesajlarınız telefonun yerel diskinde saklanıyor ve 25 sn sonra otomatik siliniyor.

Ücretsiz : Android

Dead Eyes

Dead Eyes

Zombi temalı bir strateji oyunundan çok keyif alacaksınız.

Ücretli : 3.99$ iOS

Sunrise

Sunrise

Microsoft’un kullanışlı ve bu hafta büyük bir güncellemesi de yapıldı. Güncelleme ile yeni klavye eklendi. Çok kullanışlı.

Ücretsiz : iOS ve Android

WifiMapper

WifiMapper

Tüm dünya da 2 milyondan fazla Wi-Fi Noktasını görebileceğiniz bir uygulama. Bu noktaları ayıklamak için özel algoritma kullanıyor.

Ücretsiz : iOS

Yallo

Yallo

Yallo’nun VoIP(Voice over IP) arama temelinde sıradan günlük aralamarınıza farklı fonksiyonlar kazandıran bir uygulama. Artık tek hattınızla 2. numarayı kullanabilirsiniz. Biri kendi numaranız diğeri ise Yallo numaranız.

Ücretsiz : Android