Sosyal Medya

Eğitim

Karabük Üniversitesi’nin TEC TALKS Etkinliği 30 Nisan’da!

Konuşmacıların kendi sektörlerindeki pratik deneyimlerini öğrencilere aktararak teorik bilgilerin yanı sıra gerçek dünya uygulamalarını da aktardığı TEC TALKS etkinliği 30 Nisan'da gerçekleşiyor!

Karabük Üniversitesi’nin TEC TALKS Etkinliği 30 Nisan’da!

Konuşmacıların kendi sektörlerindeki pratik deneyimlerini öğrencilere aktararak teorik bilgilerin yanı sıra gerçek dünya uygulamalarını da aktardığı TEC TALKS etkinliği 30 Nisan’da gerçekleşiyor!

2 oturumdan oluşacak olan etkinlikte konuşmacılar, sahnede maksimum 55 dakika (40 dakika sunum+ 15 dakika soru cevap) sürecek şekilde katılımcılara bilgi aktarımında bulunacaklar.

TECHNICAL EXPERIENCE CLUB

Üniversite/Kurum Adı: Karabük Üniversitesi
Etkinliğin Yapılacağı Salon: Hamit Çepni Konferans Salonu
Kulüp Adı: Technical Experience Club
Etkinlik Adı: TEC Talks
Etkinlik Tarihi: 30.04.2024
Etkinliğin İçeriği:
14:00-14:55 (1.Oturum) 15:15-16:10 (2.Oturum)

2 oturumdan oluşacak olan etkinliğimizde konuşmacılar sahnede maksimum 55 dakika (40 dakika sunum+ 15 dakika soru cevap) sürecek şekilde katılımcılara bilgi aktarımında bulunacaktır.

Etkinliğin Amacı;

Konuşmacılar, kendi sektörlerindeki pratik deneyimlerini öğrencilere aktararak teorik bilgilerin yanı sıra gerçek dünya uygulamalarını da sunuyor.

• Sektörden gelen başarılı konuşmacılar, öğrencilere kariyerleri hakkında doğrudan rehberlik sağlıyor. Bu, öğrencilerin kendi kariyer hedeflerine daha net bir şekilde odaklanmalarını katkı sunuyor.

• Konuşmacılar, etkinlik sırasında öğrencilerle networking yapma fırsatı buluyor. Bu, öğrencilerin sektördeki profesyonellerle iletişim kurarak potansiyel iş veya staj fırsatlarını değerlendirmelerine yardımcı olacak.

• Başarılı konuşmacıların deneyimleri, öğrencilere motivasyon ve ilham verirken bu, öğrencilerin kendi potansiyellerini keşfetmelerine ve daha yüksek hedeflere ulaşma konusundaki kararlılıklarını artırıyor.

• Sektörden gelen konuşmacılar, öğrencilere sektördeki güncel gelişmeleri ve trendleri aktararak onların bilgi ve beceri düzeyini güncel tutmalarına yardımcı oluyorlar.

Katılması beklenen öğrenci sayısı ise 200-250.

Daron Yondem Kimdir?

Microsoft’ta teknoloji lideri olarak görev yapmakta ve üç kıtaya ve dört alt bölgeye yayılmış 109 ülkeyi kapsayan bir bölge olan CEMA’da Azure Al destekli uygulamaların yeniliğine öncülük etmektedir. Kendisi, SaaS geliştirme, bulut tabanlı mimari ve yazılım geliştirme becerilerine sahip bir Azure Çözüm Mimarı Uzmanı, Profesyonel Scrum Uzmanı ve Microsoft Sertifikalı Eğitmendir.

New York Film Akademisi’nden mezun olan, Playstige Interactive Kurucusu ve Kreatif Direktörü Barış Tarımcıoğlu; Video oyunları endüstrisinde oldukça başarılı bir çalışma geçmişine sahip, deneyimli bir video oyunu geliştirme ve yayınlama şirketi sahibidir. Sony Playstation, Microsoft Xbox ve Nintendo Switch platformları için Unreal Engine’i kullanarak 25’ten fazla video oyunu geliştirmiş ve yayınlamıştır.

“Oyun sektöründe iletişim kanallarını doğru okumak”

Technical Experience Club (TEC) Hakkında!

Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı, Technical Experience Club (TEC) olarak, 2022-2023 eğitim-öğretim yılından beri aktif olarak rol alıyor.
Kulüb: Öğrenciler arası bilgi ve tecrübe paylaşılması, bu paylaşım doğrultusunda öğrencilerin daha nitelikli bireyler olmasına öncülük etmektedir. Kulüb aslında daha yeni kurulduğu için aktif oldukları süre boyunca çeşitli etkinlikler, teknik geziler, seminerler, konferanslar ve sosyal aktiviteler düzenliyor.
29-30 Nisan 2024 Pazartesi-Salı günleri kulübün ilk ve en önemli etkinliği olan TECxTalks etkinliğini düzenleyecekler. Etkinlikte farklı alanlardan uzman konuşmacılar, iş hayatlarında edindikleri deneyimleri üniversite arkadaşlarımıza aktaracak konferanslar ve sempozyumlar düzenlenecek.
Teknotalk olarak biz de bu etkinliğin basın sponsorları arasında yerimizi memnuniyetle aldık.