Sosyal Medya

Android

Karneler Günü şampiyonlarına realme C55

Karneler Günü'nde teknolojiye ilgi duyan gençleri realme C55 ile ödüllendirin ve onlara teknoloji dolu bir sürpriz yapın!

Karneler Günü şampiyonlarına realme C55

 

Karneler Günü’nde teknolojiye ilgi duyan gençleri realme C55 ile ödüllendirin ve onlara teknoloji dolu bir sürpriz yapın!

 

realme C55, gençlerin şampiyonluk yolunda tutkularının ve hayallerinin peşinden gitmeleri ve bu yolculuğun tadını çıkarmaları için ilham vermek amacıyla tasarlandı. Gençlerin her anı özgürce kaydedebilmesi için 29 dakika içinde %50’ye kadar hızlı şarj ve 5000mAH ile kesintisiz kullanım imkânı sunan realme C55 ile teknoloji meraklısı gençler için destekleyici nitelikte özelliklere sahip.

realme C55 gençler için benzersiz bir ekran deneyimi sunarken aynı zamanda kendi segmentinde 256GB ile en büyük depolama kapasitesi barındırıyor. MediaTek Helio G88 Yonga seti ve mini kapsül özelliğiyle ile iki önemli özelliği bir araya getirerek oyun meraklısı gençlerle buluşturuyor.

realme C55, tüm bu ayırt edici özellikleriyle sektörün amiral gemisi 

Doğadan ilham alınarak dizayn edilen Gün Işığı ve Gece Bulutu renkleriyle realme C55, segmentindeki 64MP kameraya sahip tek telefon olam özelliği taşıyor. Yenilikçi görüntü modları ile 10 farklı filtre seçeneği sunan realme C55 ile gençler sokak fotoğrafçılığı modu ve 8 MP ön kamera desteğiyle ile sosyal medya hesapları için bol etkileşimli paylaşımlar yapabilmelerine fırsat tanıyor.

Karne Günü’nde realme ile gençleri özel hissettirmek isteyenler, realme Türkiye’nin resmî web sitesinde ürünü inceleyebilir ve tüm zincir mağazalar, operator kanalları ve online mağazalardan ürüne ulaşabilirler.