Sosyal Medya

Android

Kapaklı “Razr” şimdi Katlanabilir Yeni Moto Razr olarak Geri Döndü

Yeni Moto Razr özellikleri ve fiyatı nasıl? Resmi olarak duyurusu yapılan katlabilir yeni Moto Razr özellikleri bakımında orta sınıf telefon.

Motorola’nın katlanabilir telefonu nihayet geri döndü ama fiyat?

Kapaklı “Razr” şimdi Katlanabilir “Moto Razr” olarak geri döndü. Yeni Moto Razr özellikleri ve fiyatı?

Biliyorum, katlanabilir akıllı telefon savaşında hızla yer almak isteyen bir çok akıllı telefon üreticisi var ve Motorola bu alanda sonuncusu olmayacak ancak; Motorola çok rağbet gören katlanabilir telefonu Razr’ı bügün Los Angeles’taki bir etkinlikte duyurdu. Toplam maliyeti 1.500 dolarlık telefon an itibariyle ABD’deki Verizon’a özel…

Kapaklı akıllı telefon artık katlanabilen 6.2 inçlik bir ekrana sahip. Ekranın üst kısmında 5 megapiksellik kamera barındıran bir çentik’e sahip ve rahatsız etmiyor. Bildirimler içinde 2.7 inçlik bir dış ekrana sahip.

Telefonun tasarımına şu aşamada oldukça değerli denebilir ancak içerisine baktığımızda sıradan bir orta sınıfı akıllı telefon özellikleri var.

Daha önceki sızdırılan FCC görüntüleri;

Özellikler

  • İşlemci:  Qualcomm Snapdragon 710
  • Birincil ekran: 6.2 inç katlanabilir  katlamalı
  • Çözünürlük :  2142 x 876 ile 21: 9 en boy oranı
  • İkincil ekran: 800 x 600 çözünürlük ile 2.7 inç toplanmış
  • RAM: 6GB
  • Arka kamera:  f / 1.7 açıklıklı 16 megapiksel sensör
  • Batarya: 2,510 mAh
  • Dahili depolama: 128GB

Yeni Moto Razr için şirket biraz farklı ve oldukça ferahlatıcı bir tasarım örneği seçmiş. Telefonun alt kısmında çene denilen bölgede fiziksel bir parmak izi sensörü ile birlikte cihazın hoparlörleri yer alıyor.

Telefonun arkasında günümüz şartlarında 3,4,5 kamera görmeye alıştığımız bir dönemin aksine tek kamera yer alıyor ve katlandığında selfi kamerası olarakta kullanılabiliyor.

SIM YUVASI YOK!

Yeni Moto Razr ‘da bir SIM yuvası yok onun yerine e-SIM kullanılıyor.

Bir çok bütçe dostu akıllı telefon modeli duyurduk ancak bütçe konusunda Yeni Moto Razr bu alana dahil olacak gibi durmuyor. 26 Aralık’tan itibaren resmen satışı başlayacak olan modelin yeni katlanabilir formu, katlanabilir telefonlar için yeni çözümlerden biri olarak ön sıralarda yer alabilir.

TNW