Sosyal Medya

Android

Kavisli Ekran Samsung Galaxy Note 6 Geliyor!

Samsung hem Kavisli Hem Düz Ekranlı Galaxy Note 6 üzerinde çalışıyor.

Samsung özellikle Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile bu seneyi silip süpürdü. Şimdi ise diğer amiral gemisi yeni Galaxy Note 6’nın nasıl olacağı ve beklentileri ne derece karşılayacağı tartışılıyor.

Bir sonraki Galaxy Note muhtemelen Galaxy Note 6 adı ile gelecek ki belki de yaz aylarında karşımıza çıkabilir. Bu konuda oldukça fazla söylenti yer alıyor.

SamMobile‘de yer alan bilgiye göre Samsung Hem Kavisli Hemde Düz Ekran Galaxy Note 6 üzerinde çalışıyor. Her ikisinde de Quad HD  2,560 x 1,440 piksellik ekran yer alacak.

samsung-galaxy-s6-edge-620x353

Üstelik yeni Samsung Note 6’nın ekranı 5.8 inç olacak. bir öncekinden 0.1 inç daha büyük.

Bir başka yenilik ise;

Daha büyük bir pil de Samsung Galaxy Note 6’ya eklenmek istenen başka bir özellik.

Samsung 4.000 mAh’lik bir batarya ile satışa sunmak istiyor. Galaxy Note 5’te 3.200 mAh’lik bir batarya mevcuttu.

Ayrıca her iki modelde de Qualcomm Snapdragon 823 işlemci ve Exynos 8890 çipi, 6GB Ram ve 32GB depolama alanı. MicroSD kart yuvası,hızlı kablosuz şarj  ve suya dayanıklılık sürpriz olmaz.

Kamera konusunda büyük olasılıkla 12 megapiksel ön ve 5 Megapiksel arka kamera yer alacak. Her ikisinde de f/1.8’lik diyagram ve düşük ışıkta bile yüksek çekim performansı ile ultra hızlı çift piksel autofocus sistemi yer alacak.

Samsung henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak bir sonraki model için sabırsızlıkla bekleyenler için çıkacak sesleri oldukça yüksekten konuşuluyor.