Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Kedinizi Susuz Bırakmayın Yoksa ?

Kediler çok zeki, sevimli ve çok güzel evcil hayvanlar. Ancak konu içme sularına geldiğinde o kadar da akıllı davrandıklarını söylemek zor.

Kediler çok zeki, sevimli ve çok güzel evcil hayvanlar. Ancak konu içme sularına geldiğinde o kadar da akıllı davrandıklarını söylemek zor.

Yeterli su tüketmekte oldukça başarısız olan kediler genellikle idrar yolu enfeksiyonları ve buna bağlı diğer konulardan muzdarip olurlar. Bu problemler onları ve onları seven sahipleri içinde sancılı bir sürecin habercisi olabilir.

Neyse ki kedileri seven ve kedi besleyen hayvanseverler için artık akıllı su çeşmesi Pura var.

Pura yapımcıları bir Indigogo projesi olarak başlattıkları projelerinin kısa sürede hedefini bulacağını tahmin ediyor.

Pura kedinizin içme suyu alışkanlıklarını takip edecek. Hatta kedinizin bıyığı bile ıslanmayacak bir tasarıma sahip.

Ayrıca su değiştirmeyi unutanlar için suyun değişme zamanı geldiğinde unutkan sahiplerine bunu hatırlatacak zira bekleyen suda hızla bakteriler çoğalıp birikebilir ve kediniz için sağlık sorunlarına yol açabilir.

deozmerl0u8v8vmktbac

Kediler her ne kadar kuru yiyecekler tüketse de vücutlarının %80’i sudan oluşuyor ve bu sebepten dolayıdır ki kedilerin her zaman daha fazla su tüketmesi gerekir.

Pura bu konuya zarif bir teknolojik çözüm olabilir.

ihxy47mdftqegm8wteho

Şimdi Indigogo projesi üzerinden Pura ve 2 ID Tag ile 149 $ ‘a sahip olabilirsiniz. Eğer çok sayıda 24 Tane ve 48 ID Tag ile almak isterseniz 2400 $ gibi bir rakamı gözden çıkarmalısınız.

Proje hedefine ulaşırsa 2016 Nisan ayında siparişler gönderilmeye başlanacak.