Sosyal Medya

Kripto Para

Kiss FM Türkiye, Kiss Token Markasının 27 Avrupa Ülkesinde Sahibi Oldu

Kiss FM Türkiye’nin kripto para birim markası Kiss Token ile 27 Avrupa Birliği ülkesinde yaptığı marka patent başvurusu neticelendi. Kiss Token markasının Avrupa ülkelerinde tek sahibi Kiss FM Türkiye oldu.

Kiss FM Türkiye, Kiss Token Markasının 27 Avrupa Ülkesinde Sahibi Oldu

Kiss FM Türkiye’nin kripto para birim markası Kiss Token ile 27 Avrupa Birliği ülkesinde yaptığı marka patent başvurusu neticelendi. Kiss Token markasının Avrupa ülkelerinde tek sahibi Kiss FM Türkiye oldu. Türkiye’nin global radyo markası Kiss FM, sosyal token olarak arzını ilk kez dijital varlık alım satım platformu Bitexen’de Nisan 2022’de gerçekleştirdi. Kiss Token, token sahiplerine birçok fayda sağladı; ücretsiz DJ eğitimi, konserlere ve partilere ücretsiz katılım, tatil kazanma şansı, radyoda DJ olma şansı, sanatçı imzalı ürünler, sanatçılarla tanışma, ödül törenlerinde söz sahibi olmak ve NFT’lere ücretsiz sahip olma hakkı gibi avantajlar sunan Kiss Token, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Kiss FM Kiss Token

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kiss Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Ortan,

“Kiss Token’ı piyasaya sürmemizin nedenlerinden en önemlisi dijital ekonomi dünyasında ve geleceğinde Kiss markamızla var olmak. Kiss gençlerin markası, bu nedenle Kiss genç kalmak zorunda. Kiss Token’ı Kiss FM Türkiye’nin sadakat puan birimi olarak da kullanıyoruz aslında. Ülkemizde kripto para regülasyonu oluşup devreye girdiği an itibariyle Kiss Token Kiss markamızın para birimi olarak ürün ve hizmet alımlarında da kullanılabilecek.

Ortan ayrıca,

“Kiss bir dünya markası ve dünyada en yaygın ve bilinirliği son derece yüksek bir radyo markası. Biz ülkemizde hiç bir Kiss ülkesinde yapılmayanı yapıyor ve markayı Kiss Token, Kiss NFT, Kiss Pay, Kiss App, Kiss Academy, Kiss Talks gibi ürünlerle çağımızın tüketim alışkanlıklarına adapte ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Kiss Token’ın bundan sonraki hedefi 27 Avrupa Birliği ülkesindeki Kiss FM’lere ulaşıp onların da kripto para birimi olmasını sağlamak olacak. Markamız Avrupa ülkelerinde Kiss FM Türkiye’ye ait olduğu için bunun hiç de zor olmayacağını düşünüyorum” dedi.