Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Kitap Dostum Mobil Uygulaması, Ücretsiz Kargoyla Kitap Takası!

Kitap Dostum Mobil Uygulaması, Ücretsiz Kargoyla Kitap Takası! iOS ve Android Mobil Uygulamaları sizi bekliyor! Bir Göz Atın!!

 Kitap Dostum mobil uygulaması ile kitap değişimi eğlenceli hale geliyor!

Kitap Dostum Mobil Uygulaması, Ücretsiz Kargoyla Kitap Takasını en kolay ve eğlenceli hale getiren bir uygulama!

Aslına bakarsanız bu en çok benim gibi, kızının okuduğu kitaplar için dünya para harcayan babaları sevindirecek bir uygulama! Kızım yılda 600 ile 1000 kitap arasında kitap okuyan tam bir kitap kurdu, kitap dostu! Eh haliyle bu kitapların büyük bir bölümünün bütçesi de, baba olarak benden çıkıyor. Kızımın böyle olmasından şikayetçi değilim tabi ancak bütçeninde bir yere kadar sınırı var değil mi.

Gerçi kitap severleri tutkuyla bağlı oldukları kitaplardan ayırmak ne kadar zor olsada yeni kitapları keşfetmek isteyen ve okuduğu kitapları bir başka kitap dostu ile paylaşmak isteyenler için doğru adres “Kitap Dostum” mobil uygulaması olacaktır.

Kitap dostları okuduğunuz kitaplarla, okumak istediğiniz kitapları ücretsiz kargo ile takas etmek fikri sizinde kulağınıza hoş gelmiyor mu?

işte Kitap Dostum Mobil Uygulaması!

Kitap önerileri almanın ve ücretsiz kargoyla kitap takası yapabilmenin en kolay ve en eğlenceli yolu ‘Kitap Dostum’ mobil uygulaması, yayına başladı.

Mobil uygulama sayesinde kitap dostları birbirleri ile kitap, yazar veya yayınevleri hakkında görüşlerini paylaşabilecek ve Kitap Dostum Kütüphanesi’nden ücretsiz kitap takası yapabilecek. Kitap Dostum mobil uygulaması ‘Paylaşmak Güzeldir’ mottosuyla kitap paylaşımını ve kitap okuma konusunda farkındalığı artırmayı hedefliyor.

Benzer zevklere sahip olduğunuz insanlarla tanışmanın, birbirinden güzel kitap önerileri almanın ve en önemlisi ücretsiz kargoyla kitap takası yapabilmenin en kolay ve en eğlenceli yolu ‘Kitap Dostum mobil uygulaması’, yayına başladı. Tematik bir sosyal okuma ağı olan ‘Kitap Dostum’ mobil uygulaması, kitap, yazar ve yayınevi beğenilerini dikkate alarak, benzer zevklere sahip okurları buluşturup sosyalleşme imkanı sağlıyor. Uygulama sayesinde kitap severler, üyelik zorunluluğu olmadan bir tık mesafesi uzaklığındaki ‘Ücretsiz Kitap Asistanı’ ile almak istedikleri bir kitabı 275.000’den fazla kitap datası arasından anında sorgulayabilecek.

‘Online kişisel kütüphane’

Kitapseverler, ayrıca ‘Kitap Dostum Kütüphanesi’nde bulunan popüler ve yeni çıkmış binlerce kitaba kargo maliyeti ödemeden ücretsiz olarak, takas yolu ile sahip olurken, online kişisel kütüphanelerinde, okumak istedikleri, takas etmek istedikleri kitapların beğendiği yazar ve ilgi duyduğu yayınevlerinin listelerini oluşturabilecek. Anlık mesajlaşma özelliği sayesinde kitap dostları birbirleri ile kitap, yazar veya yayınevleri hakkında görüşlerini paylaşabilecek.

Türkiye’de tüm kitapseverlerin buluşacağı ortak platform olan Kitap Dostum mobil uygulaması, kitaba ve kitap okumaya yönelik farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Kitap Dostum mobil uygulamasını Apple ve Android marketlerden ücretsiz indirebilirsiniz.

iOS  Android