Sosyal Medya

Donanım

Klipsch T5-II serisi: Gerçek konfor, gerçek özgürlük, gerçek teknoloji

Klipsch T5-II serisi: Gerçek konfor, gerçek özgürlük, gerçek teknoloji...Efsanevi ses kalitesi ikonik bir tasarımla önceki modelde var olan.

Gerçek konfor, gerçek özgürlük, gerçek teknoloji: Klipsch T5-II serisi

Klipsch T5-II serisi, kusursuz ses kalitesi ile doğal, detaylı ve dinamik bir ses deneyimi sunuyor…

Anavatanı Amerika’da olduğu kadar dünya çapında da oldukça ünlü Hifi kalitesinde ürünler tasarlayan Klipsch; T5 True Wireless’ın yeni T5-II serisi ile birçok yeni özellik ve tasarımsal değişikliği bir arada sunuyor.

3 yıllık bir çalışmanın ardından Eylül ayı itibariyle satışa sunulan ürün, yeni seri standart model, spor modeli ve Aktif Gürülü Engelleme özellikli, yani ANC’li, 3 model olarak raflarda yer alıyor.

Çalışanı Bob Moers’ın efsanevi “Bullshit” t-shirtleriyle verdiği poz ile kinayeli ve pazarlamanın ilk “pasif agresif” görülecek dünyaca ünlü sloganını ortaya koyan Klipsch markası, Klipsch, T5-II serisi ile tasarım, verimlilik, ve efsanevi akustiğin yanı sıra, kulağa kusursuz oturuş, mükemmel bas, gürültü izolasyonu ve uzun süren konforu ile kusursuz bir kombinasyon sunuyor.

Klipsch T5-II serisi: Gerçek konfor, gerçek özgürlük, gerçek teknoloji

Efsanevi Klipsch sesi

Doğal, detaylı ve dinamik bir ses sunarak her tarzı en iyi şekilde dinleneme imkanı sunan Klipsch T5-II; efsanevi kabul edilen Klipsch ses kalitesini bir önceki seriye göre daha geniş bir ses sahnesi ile çok daha iyi bir boyuta taşıyor.

Klipsch T5-II serisi: Gerçek konfor, gerçek özgürlük, gerçek teknoloji

Gerçek konfor, gerçek teknoloji

Yeni kutu ve kulaklık tasarımına sahip T5-II modeli; Klipsch T5 True Wireless’ta da olduğu gibi yine patentli oval kulak silikonları sayesinde uzun süre kullanımlarda dahi kulaktan düşmeden, konforlu ve rahat bir kullanım imkanı sunuyor.

Klipsch T5-II serisi: Gerçek konfor, gerçek özgürlük, gerçek teknoloji

Tamamen kablosuz olan T5-II serisinin üç ayrı modelinde de; 8 saat kulaklıklarda ve 24 saat taşıma kutusundaki batarya ile 32 saatlik özgür bir deneyim imkanı bulunuyor. Bir önceki modelden daha da küçük bir tasarıma sahip, sesli asistan desteği sunan piyasadaki en iyi telefon görüşmesini yapacağınız kulaklıkların T5-II ve T5-II Sport modellerinde 4, T5-II ANC modelinde ise 6 adet mikrofon bulunuyor.

Özgür kullanım

T5-II ve T5-II Sport modellerinde aptX, AAC kodekleri ve Bluetooth 5.0 versiyonu ile kusursuz bir kablosuz ses iletimi mevcuttur; video izlerken herhangi bir gecikme yaşanmaz. USB-C girişe sahip olan üç model de, 10 dakikalık hızlı şarj ile 80 dakikalık dinleme deneyimi sunmaktadır. Ek olarak, transparan duyma modu ile çevrenizden tamamen kopmadan müzik dinleyebilir ve telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Uygulama desteği ile tüm güncellemeleri ve yeni özellikleri kısa sürede telefondan gerçekleştirmek de mümkün.

Üç modelinde de suya dayanıklılık, yani IP67 standardına sahip sertifikası bulunan; T5-II serisinin T5-II Spor modelinde ek olarak, şarj kutusu da suya dayanıklıdır ve nem giderme teknolojisi ile kuru kalma özelliğine sahiptir. T5-II Sport ve T5-II ANC modellerinde bulunan kablosuz şarj özelliği ile uğraşmadan kulaklıklarınızı rahatça şarj edebilirsiniz. Pazarda bu sıra dışı özelliğe sahip olan ilk kulaklık olan T5-II ANC modeli, kafa sallama hareketleri ile çağrı ve müzik kontrolünü farklı bir boyuta taşıyor.

Efsanevi ses kalitesi ikonik bir tasarımla birleşiyor

Bir önceki modelde var olan Zippo esintisi, farklı bir şekilde bu modellerde de korunmuştur. İnce, hafif olması sebebiyle oldukça kolay taşınabilmektedir. Taşıma kutusu ilk dokunma anından itibaren mükemmel bir tasarım hissi uyandırır.