Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

KOBİ ve Start Up’ların finansal aktivitelerinin yüzde 39’unu KolayBi’ karşılıyor

Dünyada ticari faaliyetlerin yüzde 98’ini oluşturan KOBİ’lerin kuruluşundan sonraki beş yıl, finansal takip ve doğru nakit yönetimiyle geleceklerini belirliyor.

KOBİ ve Start Up’ların finansal aktivitelerinin yüzde 39’unu KolayBi’ karşılıyor

 

Dünyada ticari faaliyetlerin yüzde 98’ini oluşturan KOBİ’lerin kuruluşundan sonraki beş yıl, finansal takip ve doğru nakit yönetimiyle geleceklerini belirliyor. Finansal yönetimin sürdürülebilir büyüme için önem arz ettiği KOBİ ve yenilikçi doğaya sahip Start Up dünyası, zaman ve maliyeti yönetmenin yolunu Türkiye’nin önde gelen muhasebe ve finans platformlarından KolayBi’ ile başarıyor.

 

KOBİ ve Start Up’ların dünya ekonomisindeki rolü giderek artarken rekabetçi şartlar altında başarılarını sürdürülebilir kılmak bir zorunluluk halini alıyor. Yeni istihdam alanları yaratılmasındaki katkıları, piyasa koşullarındaki değişikliklere uyum sağlama yetenekleri, ekonomik ve sosyal kalkınmanın sağlanmasındaki etkileri sayesinde KOBİ ve Start Up’lar, ülke ekonomilerinde gün geçtikçe daha vazgeçilmez bir konuma ulaşıyor. Bulut tabanlı yeni nesil ön muhasebe ve finans platformu KolayBi’ de KOBİ ve Start Up’lar başta olmak üzere birçok işletme için sunduğu geniş kapsamlı hizmet portföyüyle finansal istikrarı büyümeye dönüştürüyor.

KolayBi’ Ön Muhasebe, tüm finansal süreçlere çözüm üretecek KolayBi’ Portal’a dönüşüyor

 

Yılın ilk yarısında hayata geçen yeni modüller sayesinde KOBİ ve Start Up’lar için sundukları hizmetleri genişlettiklerini belirten KolayBi’ COO’su Cem Ekinci,

“Mevcut ürünün hangi depo ve stokta yer aldığını tek ekrandan kontrol etme imkanı sunan Depo Modülü, mali müşavirlere mükelleflerinin iş süreçlerini takip edip GİB, SGK ve Beyanname işlemleriyle ilgili tüm süreçleri tek ekrandan yönetebilme imkanı veren KolayBi’Link, kolay e-fatura kesme uygulaması KolayBi’Jet ile hizmet gamımızı büyüttük. Şu an asıl odaklandığımız nokta ise platformumuzu, KolayBi’ Portal adı altında işletmelerin tüm finansal ihtiyaçlarını karşıladığımız bir yapıya dönüştürdüğümüz gerçeği. KOBİ ve Start Up’ların finansal aktivitelerinin yüzde 39’unu karşılayan bir platform olarak, çok yakında eklenecek yeni ürünler ve servis bankacılığı sayesinde KOBİ’lere finansman sağlayacak ve çözümlerimizi daha çok geliştireceğiz. Micro kredi imkanları, akaryakıt ve sigorta indirimleri, mali müşavirler için KolayBi’Link, tüm banka hesaplarınızı bir arada görmeyi sağlayan KolayBi’ Banka, uzaktan ödeme almayı mümkün kılan Sanal Pos, alışveriş ve hediye kartı olarak kullanılabilen Dijital Cüzdan, yurt dışında ve Türkiye’de önde gelen pazar yerleri ve platformlarla e- ticaret entegrasyonları ve çok daha fazlasını bir araya topluyoruz” dedi.

 

 

KOBİ ve Start Up’ların KolayBi’ tercihinde öncü faktör kolay kullanım

Software As a Service (SaaS) olarak nitelendirilen iş modeli sayesinde KOBİ’lere geleneksel Ön Muhasebe yazılımlarından farklı olarak abonelik sistemi ile ön muhasebe yönetimi imkanı sunduklarını ifade eden Ekinci, sözlerine şöyle devam etti: “80 bini aşkın kullanıcımıza e-ticaretten e-dönüşüme kadar onlarca üçüncü taraf uygulaması, 25’e yakın banka ve diğer finansal bağlantılardan oluşan güçlü bir ekosistem sunuyoruz. Hiç muhasebe bilmeyen birinin dahi kolay arayüzümüz sayesinde işlemlerini yapması da KOBİ ve Start Up’ların bizi tercih etmesindeki en önemli kriterlerden biri. Küçük işletmelere finansal yönetim konusunda verdiğimiz desteği ve teknolojimizi her geçen gün daha da geliştirirken onların orta ve uzun vadeli finansal planlarının daha öngörülebilir olmasını mümkün kılıyoruz. İşletmeler gelirlerini, giderlerini ve masraflarını bu sisteme doğru şekilde girdiklerinde, anlık nakit akışlarıyla birlikte kar ve zararlarını da görebiliyorlar. Muhasebe işlemlerini istenen yer ve zamanda yapma imkanı sunan mobil uygulamamız sayesinde tüm e-fatura, alış-satış faturası işlemleri, cari işlemler, banka hesaplarını takip etme, proje oluşturma, ürün yönetimi gibi birçok ön muhasebe işlemi gerçekleştirilebiliyor.”