Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Kobo Elipsa dr.com.tr’de kitap tutkunlarını bekliyor

Benzersiz bir dijital okuma ve yazma deneyimi sunan e-kitap okuyucu Kobo Elipsa, D&R’da kitap tutkunlarıyla buluştu. Dijital okuma deneyimini bir üst noktaya taşıyan Kobo Elipsa, dr.com.tr’de satışa sunuldu.

Rakuten Kobo ailesinin yeni üyesi Kobo Elipsa dr.com.tr’de kitap tutkunlarını bekliyor

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, fark yaratan teknolojik ürünlerin en yeni modellerini müşterileriyle buluşturuyor. Benzersiz bir dijital okuma ve yazma deneyimi sunan e-kitap okuyucu Kobo Elipsa, D&R’da kitap tutkunlarıyla buluştu. Dijital okuma deneyimini bir üst noktaya taşıyan Kobo Elipsa, dr.com.tr’de satışa sunuldu.

Rakuten’in yenilikçi ürünü Kobo Elipsa’nın dr.com.tr’de satışı başladı. Kobo Stylus dahil yeni aksesuarlara sahip olan Kobo Elipsa, geniş bir 10,3 ”E Ink Carta 1200 parlamayan ekran, ComfortLight ayarlanabilir parlaklık, 32GB depolama alanı, bir kalem ve çok yönlü SleepCover özelliklerine sahip. Kobo’nun şimdiye kadar ürettiği en büyük ekranlı cihaz olan Kobo Elipsa, beraberinde e-Okuyucular için yeni bir özellik olan Kobo Stylus girişi de getirdi. Kobo Stylus, okuyucuların e-kitaplarını ve PDF’lerini işaretlemelerine, önlerinde boş bir kağıt parçası varmış gibi serbest biçimli notlar almalarına, kullanışlı Dropbox entegrasyonu aracılığıyla belgeleri kolayca içe aktarmalarına ve not defterlerini dışa aktarmalarına olanak tanıyor.

Sezgisel Kobo Stylus deneyimi

Kobo Elipsa ve Kobo Stylus ile e-kitaplarınızdaki ve PDF’lerinizdeki notları kolaylıkla işaretleyebilir, vurgulayabilir ve not alabilirsiniz. Bir tükenmez kalemi andıran basınç duyarlılığı ile Kobo Stylus tamamen özelleştirilebiliyor. Kalemin yan tarafında bulunan iki yardımcı düğme ile metinlerin altını çizmek, daire içine almak veya kolayca silebilmek de mümkün. Kobo Elipsa’nın yerleşik not defteri özelliği, tüm notlar ve yapılacaklar listesini kaydetme imkanı sunuyor. MyScript tarafından desteklenen el yazısı deneyimiyle, el yazısı yalnızca bir dokunuşla yazılı metne dönüştürülebiliyor. Dropbox desteği ise belgeleri kolayca içe aktarma veya başkalarıyla paylaşmak fırsatı veriyor.

ComfortLight avantajı

Kobo Elipsa’nın ComfortLight teknolojisi sayesinde ekranın parlaklığı her türlü okuma durumuna uyacak şekilde, kolayca ayarlanabiliyor. Okuyucular kitaplarını gündüzden geceye kolaylıkla okuyabilirken kişisel tercihlerine göre kendi ışık ayarını seçebiliyor. Dokunmatik ekran, daha hızlı görüntüleme, daha hızlı sayfa çevirme ve daha derin kontrast için Carta 1200E Ink teknolojisine sahip Kobo Elipsa siyah üzerine beyaz metin için Karanlık Mod seçeneği de sunuyor.