Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri ödülleri sahiplerini buluyor

“KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri” ödül programının kazananları Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği'nin (FINTR) ana destekçisi olduğu ve KPMG'nin sponsor olarak destek verdiği “Istanbul Fintech Week” kapsamında 14 Nisan Cuma günü saat 16.30 - 18.15 arasında gerçekleşecek törende açıklanacak.

KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri ödülleri sahiplerini buluyor

“KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri” ödül programının kazananları Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği’nin (FINTR) ana destekçisi olduğu ve KPMG’nin sponsor olarak destek verdiği “Istanbul Fintech Week” kapsamında 14 Nisan Cuma günü saat 16.30 – 18.15 arasında gerçekleşecek törende açıklanacak.

KPMG Türkiye ile Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği’nin (FINTR), Türkiye’nin fintech ekosistemini destekleyerek finans ve teknolojiler bağlamında bölgedeki ve dünyadaki rolünü güçlendirmek amacıyla düzenlediği “KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri” ödül programının kazananları 13 – 14 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşecek Istanbul Fintech Week etkinliğinde açıklanacak.

“KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri” ödül töreni, Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği’nin (FINTR) ana destekçisi olduğu ve KPMG’nin sponsor olarak destek verdiği, Türkiye’nin ilk ve en büyük küresel finansal teknoloji etkinliğinde 14 Nisan Cuma günü saat 16.30 – 18.15 arasında gerçekleşecek. Törenin açılış konuşmasını T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkan Yardımcısı Necip Fazıl Kaymak yapacak. Törende diğer bir önemli konuk, Xponential World CEO’su Fütürist Tariq Qureishy olacak. Qureishy’nin konuşmasının ardından, ödül programın kazanları ödülleriyle buluşacak.

Sektör oyuncularının yoğun ilgi gösterdiği ödül programında, 3 tanesi banka, 4 tanesi fintech olmak üzere toplam 7 kategoride ödül verilecek.