Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

KPMG Türkiye’nin Analitik Rota Buluşmaları başlıyor

KPMG Türkiye'nin uzman konukların katılımı ile farklı konuları değerlendirdiği “Analitik Rota Buluşmaları” serisinin bu yılki ilk etkinliğinde, “Türkiye'de Veri Yönetişim Yaklaşımları ve Gelişmeler” konusu ele alınacak. Etkinlik 15 Şubat Salı günü gerçekleşecek.

KPMG Türkiye’nin Analitik Rota Buluşmaları başlıyor

KPMG Türkiye’nin uzman konukların katılımı ile farklı konuları değerlendirdiği “Analitik Rota Buluşmaları” serisinin bu yılki ilk etkinliğinde, “Türkiye’de Veri Yönetişim Yaklaşımları ve Gelişmeler” konusu ele alınacak. Etkinlik 15 Şubat Salı günü gerçekleşecek.

Denetim, vergi, kurumsal finansman ve danışmanlık alanında teknoloji temelli hizmetler sunan KPMG Türkiye’nin önde gelen sektör lideri kurumların konu uzmanları ile bir araya gelip bugünü ve geleceği tasarlarken akılcı çözümleri değerlendirme fırsatı sunacağı “Analitik Rota Buluşmaları” serisinin bu yılki ilk etkinliğine sayılı günler kaldı.

15 Şubat Salı günü gerçekleşecek etkinlikte, “Türkiye’de Veri Yönetişim Yaklaşımları ve Gelişmeler” konusu masaya yatırılacak. KPMG Türkiye Şirket Ortağı, Veri, Analitik ve Dijital Lideri Gökhan Mataracı’nın moderatörlüğünde düzenlenecek buluşmada Ziraat Teknoloji BT Mimari Grup Yöneticisi Mahmut Sinan Sarıkaya, EnerjiSA Dijital İş Yönetimi ve İş Zekâsı Grup Müdürü Dr. Oğuzcan Samsun ve Akbank Kurumsal Veri Ofisi Müdürü Sezgin Gazioğlu konuyla ilgili bilgi, deneyim ve fikir alışverişinde bulunulacak.

Ziraat Teknoloji BT Mimari Grup Yöneticisi Mahmut Sinan Sarıkaya’nın veriyi keşfetmek, temizlemek, işlemek ve bilgiye dönüştürmek için geliştirdikleri süreçlerin avantajlarına değineceği etkinlikte, EnerjiSA Dijital İş Yönetimi ve İş Zekâsı Grup Müdürü Dr. Oğuzcan Samsun geniş ve stratejik bir oyun alanına sahip olan enerji sektöründe verinin operasyon verimliliğini nasıl artırdığını anlatacak. Akbank Kurumsal Veri Ofisi Müdürü Sezgin Gazioğlu ise yapacağı değerlendirmede bankacılık sektöründe özellikle pandemi koşulları ile birlikte verinin ve dijital hizmet kanallarının çeşitliliğinin sağladığı faydalar hakkında bilgi paylaşacak.

Konuşmacıların değerlendirmeleri sonrasında soru – cevap seansının da olacağı etkinliğe başvurular https://www.eventbrite.com/e/analitik-rota-bulusmalar-tickets-249097496317 adresi üzerinden yapılabilecek.